reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Laseczki nie wracajcie już do tego:-)
kazda bole odczuwa i mysli ze moze to juz to...
ja od przedwczoraj bylam pewna ze zaczynam!!!
w szpitalu tez tak powiedzieli..
ale jak widac wszystko sie odmienilo!!! nie zycze tego nikomu.
Ide dzis do szpitala tylko na USG chca sprawdzic stan wod plodowych bo jak dzwonilam to wyszlo ze troszkę się ich sączy!!!
jeśli bedzie ok to mnie nie zostawia a jak beda mieli zastrzezenia to wyladuje znow w tym balaganie!!!
wierze ze bedzie ok i wtedy kolejne usg w poniedzialek... i tak co 2 dni chyba zeby sie cos rozwinelo.

reklama
Ja od początku nastawiłąm się że urodze po terminie i co? We wtorek kończe 42 tydzień, cały dzień miałam wczoraj skurcze bolesne ale przeszły.

Też mi lekarz powiedział że urodzę w weekend, ale wątpie i w poniedziałek ide na wywołaie;(((
A wszystko to przez meża, bo krzyczał na małego i prał go po pupsku przez brzuch że nie chce wyleźć to teraz się boi:D

Ide dzis do szpitala tylko na USG chca sprawdzic stan wod plodowych bo jak dzwonilam to wyszlo ze troszkę się ich sączy!!!
jeśli bedzie ok to mnie nie zostawia a jak beda mieli zastrzezenia to wyladuje znow w tym balaganie!!!
wierze ze bedzie ok i wtedy kolejne usg w poniedzialek... i tak co 2 dni chyba zeby sie cos rozwinelo.

Ja nie odczuwam prawie zadnych boli a jak czuje to wlasnie jestem pewna ze to nie to ,..... mysle ze jak to bedzie to to napewno to sie poczuje jakos tak inaczej... jak nie to trudno ale mam taka nadzieje :-)

Hehe, ty to masz 100 światów z malutka jak to mówi Mea:-)
Wika ja powiedziałam co miałam do powiedzenia i nie chcę juz tego rozwijać ani tym bardziej się kłócić

Wika ja powiedziałam co miałam do powiedzenia i nie chcę juz tego rozwijać ani tym bardziej się kłócić

hmm ale przeciez ja tez napisalam to co mam do powiedzenia i tez przeciezs niechce sie kucic zadalam tylko pytania niechcesz nie odpisuj i koniec kropka

Ja nie odczuwam prawie zadnych boli a jak czuje to wlasnie jestem pewna ze to nie to ,..... mysle ze jak to bedzie to to napewno to sie poczuje jakos tak inaczej... jak nie to trudno ale mam taka nadzieje :-)

no wiesz mi powiedzieli ze to sa te tylko nieregularne i za slabe jeszcze... i jak sie nasila to wtedy szybko do szpitala przyjechac... ale byly caly czas takie same... z tym ze sa o wiele mocniejsze niz to co do tej pory mnie bolało i chyba zadna z nas nie jest w stanie ich przegapic... naprawde łamie wszystko!!!

No Mea trafnie to ujęła ale skoro teraz taka niedobra jest to łudzę się ze moze po porodzie bedzie grzecznym anioleczkiem i nie da mi w kosc hehehe... wiem dobrze ze za marzenia nie karaja:-)

no wiesz mi powiedzieli ze to sa te tylko nieregularne i za slabe jeszcze... i jak sie nasila to wtedy szybko do szpitala przyjechac... ale byly caly czas takie same... z tym ze sa o wiele mocniejsze niz to co do tej pory mnie bolało i chyba zadna z nas nie jest w stanie ich przegapic... naprawde łamie wszystko!!!

Napewno ,., i zycze wszystkim tym ktorzy pragna juz miec dzidziusia aby juz szybko urodzily a te ktore chca czekac jak najdluzej zeby nie rodzily jeszcze:tak: i tak pewnie bedzie na odwrot:-D bo zycie niestegty nie jest takie proste hehe

Dziewczyny jak są problemy z monologiem to trzeba od forum odpocząć ..... każda jest spieta ale nie każda musi to okazywać na forum, jedno jest pewne poród Nas nie minie, więc trzeba sie uzbroić w anielską cierpliwość i cieszyć się jeszcze, że mamy chociazby chwilę dla siebie i by na forum psioczyć :)

Ja się zgadzam z Meą i emwu, dlaczego, a no dlatego, że ja idąc śladem większości też juz zaczynałam rodzic na forum co jakis czas ........ no niestety zbiorowość działa na jednostkę. Myślę, że czas najwyższy zakończyć temat albo założyć osoby wątek w którym mozna bedzie pisać co chwila o skurczach, bólach itd............

I jedno Wam muszę przyznać, nie ma co dzielić forum na jedno i wieloródki, dlaczego ? bo to nie taktownie tworzyć grupy a po primo, do starszych trzeba mieć szacunek, bo nie dalej jak za jakiś czas a któraś po porodzie bedzie je prosić o poradę jak się dzieckiem zając.

Tyle od Mua.

reklama
ktos dzis planuje rodzic ??
chyba Georgina:-D

ja juz sie wyplakalam chyba za caly tydzien:-D
jak wariatka sie dzis zachowuje i sama sie do tego przyznaje..
chyba burza hormonow dzis sie stala traba powietrzna hormonow:-D

ale juz mi smutki bezpodstawne przeszly i juz nawet sie biore za robinie kajmaka tudzież zwanego piszingerem:-D

widze ze Luuzna ma stanowczego synka..chcial do mamy tpostawil na swoim i go zaniesli;-)

Do góry