reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja też nie będę przyspieszać porodu różnymi metodami bo... się boję:) Nie chcę ingerować w naturę. Szalenie pragnę być z Małą w domciu na św., ale to ona zadecyduje kiedy będzie gotowa.

Mea bardzo ładnie wyglądałas w telewizji tak delikatnie i nieśmiało, całkiem inaczej sobie ciebie wyobrażałam ;-)

no to mnie rozwalilas :) ja i delikatna i niesmiala ... ja tam bylam wtedy tak wsciekla ze kipialam !!! a na filmie to tak milo wyglada !!!

zobaczcie sobie na liste - wkleilam fotke malego Julka !! jakie jest sliczniusie !! takie czarne oczko na nas spoglada !!!

Ostatnia edycja:
możesz tez nie miec takich wyszukanych objawów jak niektóre dziewczyny a wylądujesz na porodówce szybciej niż one :-D
mi został prawie miesiąc a juz powoli brzuch mi ciagnie w dol.. i to mnie akurat cieszy bo z dwojga złego wole latać siusiu niz meczyc sie z oddychaniem..
chociaz na tym etapie 'opadniecia' mam i problem z oddychaniem i sikam jak nakrecona.. :yes:
ale nie narzekam bo to mi nic nie da.. :p

Ja chyba jestem dziwna, ale nie mam wcale problemów z sikaniem :eek: Mała jest wyjątkowo grzeczna i nie naciska mi na pęcherz i dlatego też nie pcha się na zewnątrz, ale ma jeszcze trochę czasu... Za to ja każdego dnia mówię jej jak fajnie tu jest i ile rzeczy ją omija, żeby szybciej zmieniła zdanie ;-)

n
zobaczcie sobie na liste - wkleilam fotke malego Julka !! jakie jest sliczniusie !! takie czarne oczko na nas spoglada !!!

No faktycznie, fajnie zagląda spod kocyka, słodki chłopiec. Bardzo fajną minkę ma też Marysia od Martuski, strasznie lubię to zdjęcie, mogłabym patrzeć i patrzeć :-)

Szczególnie grzecznie i pokornie wyglądasz robiąc znak krzyża- taka pobożna! Az trudno uwierzyc, że w tesco wszystkich ustawiasz :-p

to ze sie ustawia ludzi w tesco to jedno ale znak krzyza przy zjezdzie na dol ... nie wyobrazam sobie zeby mialo go kiedykolwiek zabraknac !!! tak jak górnicze "szczesc boze" ... kiedys napisalam o tym pare slow ...

"Szczęść Boże" nie umarlo :) - jak linoskoczek ... - Onet.pl Blog
to tak jesli ktos ma ochote poczytac ...

reklama
Do góry