a mezowi powiedz niech sie przyzwyczaja bo zaraz zamiast charczenia bedzie mial placz;-)
Dokładnie;-)
A tak serio to Mea współczuje, sama tez przez jakiś czas harczałam ale mi przeszlo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mezowi powiedz niech sie przyzwyczaja bo zaraz zamiast charczenia bedzie mial placz;-)
120/80 to chyba moge walnac ,mala biala kawke
kurde ale jestem zla...
17 listopada zamowilam zestaw kosmetykow z allegro na rozstepy cellulit i ujedrniajace po ciazy...
i jeszcze nie przyszly...
dzwoni tam maz co chwila a oni mowia ze nie ma w tej chwili odpowidniej osoby ktora sie zajmuje realizacjami zamowien z netu...
i ze oddzwonia i tak juz od tygodnia...
a najbardziej mnie dziwi ze to apteka a nie jakis maly sprzedawca...zgłoś to Grupie Allegro!!!
DAFFI ale slodziak
pokaze zdjecie Ryskowi przez pepek moze si eetz skusi na jakis mikolajowy prezent i wypelza;-)
a najbardziej mnie dziwi ze to apteka a nie jakis maly sprzedawca...
zaraz maz zadzwoni jeszcze raz zryczec te baby i jak nie da to efektu to zglosze popoludniu...dlatego nie czekaj!!! skoro czekasz juz prawie miesiac to nie ma co czekac!!! takie rzeczy od razu sie zglasza by usprawnic prace allegro a takie osoby zostana odpowiednio pokierowane przez allegro!!! moj brat tak mial jak kupowal kazruzelke dla julki z okazji narodzin... bali sie ze nie dojdzie ale taka interwencja uskutecznila ich prace i kazruzelka jest a Julki nie ma!!!