reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
120/80 to chyba moge walnac ,mala biala kawke:tak:

kurde ale jestem zla...
17 listopada zamowilam zestaw kosmetykow z allegro na rozstepy cellulit i ujedrniajace po ciazy...
i jeszcze nie przyszly...
dzwoni tam maz co chwila a oni mowia ze nie ma w tej chwili odpowidniej osoby ktora sie zajmuje realizacjami zamowien z netu...
i ze oddzwonia i tak juz od tygodnia...:wściekła/y:

Dziewczyny wpadłam na sekundę by pochwalić się jaki Mikołaj słodki mnie odwiedził... porozmawiał sobie z Julką i niby mu się pochwaliła że już niedługo zamierza zawitać na tym świecie i chce zobaczyć tego Św. Mikołaja:-D

120/80 to chyba moge walnac ,mala biala kawke:tak:

kurde ale jestem zla...
17 listopada zamowilam zestaw kosmetykow z allegro na rozstepy cellulit i ujedrniajace po ciazy...
i jeszcze nie przyszly...
dzwoni tam maz co chwila a oni mowia ze nie ma w tej chwili odpowidniej osoby ktora sie zajmuje realizacjami zamowien z netu...
i ze oddzwonia i tak juz od tygodnia...:wściekła/y:

zgłoś to Grupie Allegro!!!

a najbardziej mnie dziwi ze to apteka a nie jakis maly sprzedawca...

dlatego nie czekaj!!! skoro czekasz juz prawie miesiac to nie ma co czekac!!! takie rzeczy od razu sie zglasza by usprawnic prace allegro a takie osoby zostana odpowiednio pokierowane przez allegro!!! moj brat tak mial jak kupowal kazruzelke dla julki z okazji narodzin... bali sie ze nie dojdzie ale taka interwencja uskutecznila ich prace i kazruzelka jest a Julki nie ma!!!

ja widzialam ostatni przebranie renifera...
ale maz mi zabronil kupic...
raz ze kosztowalo ponad 100zl..
a dwa pwoiedzial zebym nie robil wariata z dziecka...
bo on to by mu kupowal juz koszyle i marynarki i mokasyny:-D
z reszta juz mamy dla niego wiecej takich eleganckich rzeczy niz tkich po domu...

reklama
dlatego nie czekaj!!! skoro czekasz juz prawie miesiac to nie ma co czekac!!! takie rzeczy od razu sie zglasza by usprawnic prace allegro a takie osoby zostana odpowiednio pokierowane przez allegro!!! moj brat tak mial jak kupowal kazruzelke dla julki z okazji narodzin... bali sie ze nie dojdzie ale taka interwencja uskutecznila ich prace i kazruzelka jest a Julki nie ma!!!
zaraz maz zadzwoni jeszcze raz zryczec te baby i jak nie da to efektu to zglosze popoludniu...

ehh chce juz wiosne i chce byc chuda znow...
jak ogladam swoje zdjecia to az mi sie plakac chce...;/

Do góry