reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Do tego wyciszyłam się, ciągle układam ubranka, grzebie w torbie do szpitala, układam sprzęty małego ....... coś się chyba ze mna dzieje:sorry:

reklama
oby to nie wody !!!

nessi z tymi rzeczami malej to ja tez bym ciagle w tym siedziala ... czasem otwieram sobie szuflady i sie zastanawiam co by do siebie pasowalo, co ubrac ... no i nie wiem co zabrac do szpitala bo nie wiem jaka duza bedzie ta nasza kruszynka !!

Ale ja ich nie oglądam, tylko ciągle układam, przekładam .....;-)

reklama
no to dobrze, bo juz myslalam ...ja tam nie mam oporow jak ktos chce zapalic ,albo wlazi w butach zwrocic uwage ,ze u nas sie nie pali albo, ze nie chodzimy w domu w butach...w koncu to moj dom i ja ustalam zasady:tak:
zycze zatem rzadkich odwiedzin :tak:

dzieki kochana... dlatego unikam telefonow i nie zapraszam chyba ze sami sie wprosza!!!

Do góry