reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

czesc dziewczynki:) nie bylo mnie chwilke ale to zalatwianie wszystkiego jeszcze przed rozwiazaniem zajmuje mnostwo czasu:) co tam u was ciekawego/?? zmienilo sie cos? mamy jakiegos nowego bobasa od czasu moki????? :-):-):-)

ok ide nadrabiac bo mam ok 100 stron!!!!!!!!!1 szalenstwo!!!]\

aaaaaa bylam dzis na wizycie kontrolnej... ktg w porzadku tylko mala nie bardzo miala ochote na figle i uaktywnila sie na dobre dopiero po zdjeciu mi z brzucha tych czujnikow od ktg..... szyjka mocno trzyma i pani doktor stwierdzila ze raczej w terminie to sie ona nie pojawi- a :-)kilka dni po,,,, moze:):-)

a wiec pochodzimy jeszcze w dwupaku:)

reklama
ja tez mam fotelik z tym wyplaszczeniem ... moim zdaniem swietna sprawa !!!
no moj tez ma ta wkladke dla noworodkow...a mam maxi cosi cabrio...

ja powiedzialam ze lezaczek chce na prezent :) albo pozycze od kolezanki :)
ja juz dostalam od kuzynki po jej synku..
moze nie taki o jakim marzylam ale w sumie dziecko nie wie w czym sie go buja...
wazne ze sprawny..

to ciekawe bo mi gin pobieral wymaz i mowil ze woli to zrobic sam bo nawet polozna moze nie tak zrobic jak trzeba ... no ale juz wiemy co lekarz to teoria !!
no dziwne...
ja pojechalam do labolatoriu mikrobiologicznego i autoszczepionek na wymazy...

ja kupilam i te majty i ten pas neoprenowy...
i jeszcze gorste wyszczuplajacy taki jak te majtasy...
ale mysle ze to nie od razu sie zalozy bo bardzo obciskaja...

Georgina fajne wiesci przynioslas;-)

Ja Wam powiem, że nic wyszczuplajacego mi nie bedzie po porodzie potrzeba :) kto widział ostatnią fotę brzunia w albumie bedzie wiedział o co chodzi :tak: obym tylko nie schudła za dużo!!!!

Nesii ja sobie odessam to Ci wysle poczta troche tluszczu jak chcesz:)
ja juz mam piekne 19kg...
przez ta wode co mi sie zatrzymuje w organizmnie przez ostatnie 3 tg 4 kg mi przybylo...
ale w spodnie sie meiszcze tak jak wczesniej i w bluzki tez....
biust tez juz nie urosl...
a gina powiedziala ze to przyrost wagi dzidziusia a reszta to woda...
oby miala racje....

do komplenej zalamki barkuje mi tylko rozstepow...
mam nadzeje ze juz nie zdaza wyjsc...

Nio Kochane odebrałam powtórzony wynik z wymazu..czyściutko!żadnego paciora!Czyli musieli zabrudzić próbkę!Bo ja tylko czosnek łykałam i antybiotyku nie wzięłam na szczescie!A jakby był rzeczywiście, znów by wyszedł. Ach..jak sobie pomyślę, ze w poniedzaiłek do Mei będe stukać sms ze szpitala..a we wtorek info..ile ma maluszke i o której przyszedł:-)Mąz zrobi zdjęcie i Wam wysle:-)

Lilijka super wiesci...
u mnie tez dzieki Bogu go nie bylo..
mam nadzieje ze juz go nie zlapie nigdzie...;/

myslicie ze powinnam jeszcze raz wykonac to badanie??
robilam tydzien temu...
ja to juz schizuje tyle sie nasluchalam zlych opowiesci...;/

czesc dziewczynki:) nie bylo mnie chwilke ale to zalatwianie wszystkiego jeszcze przed rozwiazaniem zajmuje mnostwo czasu:) co tam u was ciekawego/?? zmienilo sie cos? mamy jakiegos nowego bobasa od czasu moki????? :-):-):-)

ok ide nadrabiac bo mam ok 100 stron!!!!!!!!!1 szalenstwo!!!]\

aaaaaa bylam dzis na wizycie kontrolnej... ktg w porzadku tylko mala nie bardzo miala ochote na figle i uaktywnila sie na dobre dopiero po zdjeciu mi z brzucha tych czujnikow od ktg..... szyjka mocno trzyma i pani doktor stwierdzila ze raczej w terminie to sie ona nie pojawi- a :-)kilka dni po,,,, moze:):-)

a wiec pochodzimy jeszcze w dwupaku:)

w gratulacjach i na liscie mozesz zobaczyc ile mamy nowych dzieciaczkow :) sie grudzien zaczal i sie posypalo :)

Ja Wam powiem, że nic wyszczuplajacego mi nie bedzie po porodzie potrzeba :) kto widział ostatnią fotę brzunia w albumie bedzie wiedział o co chodzi :tak: obym tylko nie schudła za dużo!!!!

jedni maja tkie problemy drudzy skrajnie inne :)

Nio Kochane odebrałam powtórzony wynik z wymazu..czyściutko!żadnego paciora!Czyli musieli zabrudzić próbkę!Bo ja tylko czosnek łykałam i antybiotyku nie wzięłam na szczescie!A jakby był rzeczywiście, znów by wyszedł. Ach..jak sobie pomyślę, ze w poniedzaiłek do Mei będe stukać sms ze szpitala..a we wtorek info..ile ma maluszke i o której przyszedł:-)Mąz zrobi zdjęcie i Wam wysle:-)

lilijka super wiesci :) a na te smski od was to ja czekam z utesknieniem :)
a widzieliscie juz zdjecie wojtysiowej i juleczki ??

kurde!!!
znow biegunka i silny bol brzucha..
na dodatek cos mi kapie...:szok:

jak to c kapie ??

reklama
kurde!!!
znow biegunka i silny bol brzucha..
na dodatek cos mi kapie...:szok:

Ja nie potrafię się wyzbyć uczucia, że urodze za tydzień góra 2, nie umiem tego wytłumaczyć, takie przeczucie .......mam ciagłe parcie na dół całymi dniami bez względu czy się załatwiam czy też nie w toalecie. Bóle podbrzusza na okres dzień dnia, mały stał się mniej aktywny, ja bardziej zmęczona, senna .......mniej jem, mam więcej wydzieliny niż zwykle na wkładce, osłabienie i jak na mnie to spore cisnienie 130/80 tętno 100, a ja max zawsze miałam cisnienie 108/90 :sorry:

Do góry