reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
czemu glupio.... raczej milo powinno jej sie zrobic ze ktos sie pyta i interesuje :tak:
aaa jak ak to se napisalam do niej:-)
czekam na dobre wiesci;-)

dagmar ale masz przebojowa corke:-D
az mi sie przypomnial moj nauczyciel od polskiego w podstawowce..
zapisywal uwagi nam do dzienniczkow np "bawil sie balonem i spowodowal jego wybuch"
albo "kiedy rzucilem w niego gumowym mlotkiem odrzucil":-D

bo nosil taki dmuchany mlotek na nas:-D

Wojtysiowa napisała "Wielki dzien i wielka klapa. zapis ktg znow sie spieszyl i to bardzo wiec badania czy mozna wyjac Jule czy nie jeszcze a spojenie ledwo ledwo"..

/kciukasy/

a ja sie tez zabawilam z moim:-D
tzn dzieckiem;-)
i wykopal ze wyjdzie w piatek..
jak mam zapytala czy wyjdzie na pewno to potwierdzil...

hehe zobaczymy czy sie sprawdzi;-)

aaa jak ak to se napisalam do niej:-)
czekam na dobre wiesci;-)

dagmar ale masz przebojowa corke:-D
az mi sie przypomnial moj nauczyciel od polskiego w podstawowce..
zapisywal uwagi nam do dzienniczkow np "bawil sie balonem i spowodowal jego wybuch"
albo "kiedy rzucilem w niego gumowym mlotkiem odrzucil":-D

bo nosil taki dmuchany mlotek na nas:-D

Wojtysiowa napisała "Wielki dzien i wielka klapa. zapis ktg znow sie spieszyl i to bardzo wiec badania czy mozna wyjac Jule czy nie jeszcze a spojenie ledwo ledwo"..

/kciukasy/

Młotek???:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Oj biedna Wojtysiowa:-(

a pobolewa was rzuch jak na beigunke a wcale jej nie macie??
bo mnie tak od rana boli np 5 minut i przestaje...
i tak co jakis czas.....
i sie ludze nadzeja ze to juz moze cos oznaczac:-D

Hej ja musiałam się zdrzemnąc po nieprzespanej nocy zresztą i tak nie mam nic do roboty bo obiad z wczoraj został. Zjadłam rosołek i biorę się za kotleta, choć na mięso średnią ochotę mam...

a ja wlasnie bym zjadla miesko jakies dobre...
ale u nas dzis naleniki z powidlami...
wszamalam dwa..
ale zaraz sobie sama zrobie cos z miesem:-)
marzy mi sie teraz shoarma z frytami i chyba zrobie mezowi niespodzianke jak wroci z pracy:-)

reklama
Mój syndrom wicia gniazda gdzieś się ulotnił i nie mam ochoty kompletnie na nic jeśli chodzi o jakieś porządki ledwie się zmusiłam do zmycia naczyń, mój maż zapisał się po pracy do lekarza z tą swoją infekcją za bardzo nie było miejsca ale powiedział że zona niedługo rodzi a on ma przy tym być i miejsce się znalazło :-)

Do góry