hmm ta kwestie zostawiam mezowi...ja nie bede dawala tylko on jak cos...kurcze to ja pewnie tez bede musiala cos dac,
a wiesz ile sie daje poloznym? nie wiem o jakiej kasie mowimy...
zobaczymy jak mi pomoze
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
chciaz nie ukrywam ze wolalabym zeby on byl przy mnie...wtedy moze polozne tez nie bylyby okrytne bo przy swiadkach..
hmm no musze sie tym zainteresowac grubo...U mnie tez pracuje maz ,.... i z tego co sie dowiedzialam z mopru to musi maz isc do skarbowki i wziasc wyciag za rok 2008 na temat dochodow (wyciag jak sie mowi ze dla sprawy mopru daja za darmo ) i nie wazne czy bylismy malzenstwem czy nie tego troche nie rozumiem bo my od 2009 roku jestesmy ale tak powiedzieli ze nie wazne .... i jezeli nie przekracza wyciag na glowe na 1 osobe 504 zł to mozna dostac drugie 1000zł plus przez chyba 10 miesiecy dodatkowo 50 zł miesiecznie (zawsze to na te pieluchy ) ... no na cokolwiek .... a u nas JA MOJ M i IGOR (jak sie juz urodzi ) 3 osoby nie przekracza 504 ZL Wiec sie kwalifikujemy i zobaczymy co z tego bedzie ....
bo mam taka sytuacje...
ale np stypendium socjalnego mi nie dali..
bo nie wykazjac tego dochodu nie jestesmy samodzielni finansowo i rodzice studenta maja obowiazek alimentacyjny i musza nam pomagac...