Tzn 270x 4Poje...ało ich!!!
No niestety:-( poje......:-( żerują na rodzicach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam, Drogie Panie,
piszę w imieniu żony:
Chcieliśmy Wam przybliżyć maleńką Alicję Małgorzatę:
Wymiary: 90x60x90 - te będą,
a na razie to 3390 g oraz 56cm.
Pozdrawiam!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sparma powoduje raczej rozluznienie szyjki macicy a oksytocyna wydzielana podczas orgazmu powoduje skurcze !! ale jej stezenie musi byc konkretne!! /moj maz sie smieje ze wychodzi w takiej sytuacji ktora ma naprawde orgazm a ktora tylko udaje!!/
mowie synkowi zeby sie uwijal szybko..niech wyjdzie to dostanie prezent na mikolaja...
ale maly spi i ma chyba to co mama mowi w powazaniu![]()
ja wg usg mam na 16...a normalnie na 23...
wiec w srode zaczynam 38 wg OM a wedlug USG 39tc..
a dzis juz nie biore fenka....
i co?? nic ssie nie dzieje poki co...
jedna kuzynka meza urodzila po 5 godz od odstawienia (ale miala blizniaki) a druga po 4 dniach...
musze jeszcze odwiedzic apteke i kupic jakis plyn do mycia po poodzie..
gin mia kazala z kora debu...
ale nie wiem ktory takie ma??
a wy jakie bierzecie??
Masz uczulenie na żel?
Albo zacznie. Teraz dopiero nic nie dostaniecie gazowanego, bo jak się maluchy rozwyją to taka zgaga to pikuś![]()
Witam, Drogie Panie,
piszę w imieniu żony:
Chcieliśmy Wam przybliżyć maleńką Alicję Małgorzatę:
Wymiary: 90x60x90 - te będą,
a na razie to 3390 g oraz 56cm.
Pozdrawiam!
![]()
![]()
[/URL]%20[IMG=http://img192.imageshack.us/img192/alaxi2009002male.jpg/1/w0.png][/IMG][/IMG]![]()
PS.Mam nadzieję, że zdjęcie się załączy- bardzo długo tego nie robiłem.
![]()
![]()
![]()
/mea - moze mi sie uda !!
No niestety:-( poje......:-( żerują na rodzicach.
noooo mniej wiecej tyle kosztujedlatego ja sie zawsze smiałam z tego becikowego
nawet na szczepienia nie starczy
![]()
Ja podczas wczorajszego przy okazji wczorajszego KTG obejrzałam oddział te położne które mi podłączały aparaturę całkiem miłe, zaglądały co 5 min, na żel uczulenia na szczęście nie mam. Zapis trwał 20min. Moja ginka też twierdziła że położne na oddziale są całkiem sympatyczne żeby się nie stresować dodatkowo personelem. Była ze mną na badaniu moja szwagierka która ma 6 letniego syna ze znamieniem na czole, słyszała że jak przetrze się to znamię łożyskiem pierworódki to zniknie, moja ginka była zaskoczona ale stwierdziła że nie ma nic przeciw i żeby porozmawiać z położnymi jak się już zacznie, żeby jej trochę tego mojego łożyska dały. Sama jestem ciekawa czy to coś da![]()
Ja moge podpowiedziec ze pamietacjie jesli chodzi o kaske ze oprocz becikowego nalezy walczy o swoje w MOPR .... jezeli ktos jest zainteresowany moge napisac o co chodzi co ja wiem i o jaka kase ja sie bede starac i jakie trzeba miec wymogi.....
ale warto walczyc bo oni sami nie powiedza co sie nalazy !!!! z mopru oprocz 1000zl becikowego
ja bym byla zainteresowana bo pracuje tylko maz to moze by sie cos wydusilo od nich...Ja moge podpowiedziec ze pamietacjie jesli chodzi o kaske ze oprocz becikowego nalezy walczy o swoje w MOPR .... jezeli ktos jest zainteresowany moge napisac o co chodzi co ja wiem i o jaka kase ja sie bede starac i jakie trzeba miec wymogi.....
ale warto walczyc bo oni sami nie powiedza co sie nalazy !!!! z mopru oprocz 1000zl becikowego