reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
to slowo na R... mnie przyprawia o mdlosci !!!!!!!!!!11 ja nie wiem czym sie bede leczyc po porodzie ale musi byc to cos naprawde skutecznego bo juz popsula mi sie pupa !! nogi !! i wczoraj zauwazylam ze piersi tez !!!!!!!!!!!!!

Ja już nie mam siły płakać nad rozlanym mlekiem:-( a raczej nad rozlanymi rozstępami na całym ciele...smaruję się dalej, bo mam naiwną nadzieję, że po porodzie troszkę się zmniejszą...

Witam, Drogie Panie,
piszę w imieniu żony:
Chcieliśmy Wam przybliżyć maleńką Alicję Małgorzatę:
Wymiary: 90x60x90 - te będą:-D,
a na razie to 3390 g oraz 56cm.
Pozdrawiam!
alaxi2009002male.jpg
alaxi2009002male.jpg]
alaxi2009002male.jpg
alaxi2009002male.jpg]
[/URL]%20[IMG=http://img192.imageshack.us/img192/alaxi2009002male.jpg/1/w0.png][/IMG][/IMG]

PS.Mam nadzieję, że zdjęcie się załączy- bardzo długo tego nie robiłem.

5calaxi2009002malej

alaxi2009002male.th.jpg

alaxi2009002male.jpg

/mea - moze mi sie uda !!

Sliczna!:-) Jest czego pozazdrościć;-)

WITAM ANDRZEJKOWO:-D
Jejku kiedyś to zapewne poszłoby się gdzieś z okazji Andrzejek ehh...
No i wczoraj doszłam do wniosku, że w święta za dużo nie pojem, jak będę karmić cycem, więc jem teraz:-D
Jeee juz wszyscy twierdzą zgodnym chórem, że brzucho mi opadł:-)
Chodzę już jak słoniątko:confused2: A tu żadnej wizyty zaplanowanej z ginem nie mam, tel do niego też nie mam, żadnych badań zleconych nie mam :no: paranoja! wg niej MUSZĘ teraz urodzić i koniec...a ja czuję w moich obolałych kościach, że Aluś tak łatwo nie wyjdzie!

Ja tak samo wstałam i od rana caly czas mdłosci .... i ide na kibelek juz niewiem ktory raz ale mnie przeczyszcza..... :eek::eek::eek: mimo ze noc mialam nawet dobrze przespana aaz sie zdziwilam ze tylko raz wstalam do wc o 4.40 jakos a tak to spalam .... mocno.... jak nigdy.... no ale od 4.40 nie spie.... i chyba zaraz tez sie poloze jeszcze na troche o ile nie bede musiala latac na kibelek ... chociaz fajnie jakby t byly oznaki porodu :tak::tak::-):-) to cieszylabym sie :-):-):-)
tez bym chciala:) chociaz wydaje mi sie, ze to jeszcze nie TO...
mykam na kimanko

to slowo na R... mnie przyprawia o mdlosci !!!!!!!!!!11 ja nie wiem czym sie bede leczyc po porodzie ale musi byc to cos naprawde skutecznego bo juz popsula mi sie pupa !! nogi !! i wczoraj zauwazylam ze piersi tez !!!!!!!!!!!!!
mea ja proponuje CI mac na blizny Cepan smierdzi strasznie ale pomaga...

mi poki co wyszedl jeden ale boje sie ze to nie koniec..;/

ja to sie czuje etraz jak paskud w dodatku te rozstepy tak oszpecaja... do tego celulit sie znacznie zaznaczyl wygladam jak mala tlusta swinka:wściekła/y:
ja rozstepow moze nie mam, ale cellulit to maskra...
wygldam jak gabka...:wściekła/y:
mam nadzieje ze uda mi sie to jeszcze zlikwiodwac...

moka gratuluje!! malutka jest sliczna:-)

a co do szczepionek to nie mam pojecia...
ale dalyscie mi do myslenia i po poludniu skontaktuje sie z wujkiem pediatra (bardzo dobrym, cenie go sobie za to ze wykryl u mnie bialaczke) i dam wam znac jakie on ma podejscie do szczepien.

jej ale nuda bez meza...caly miesiac ze mna siedzial a teraz sama jak paluch...

moka no slodka niunia :tak:
luuuuuzna nie pamietam przez ile uuuu heheh:-D

a no poszlo by sie gdzies na andrzejki ale ... hehe mozna zapomniec:-p o baletach ...
a jesli chodzi ojedzenie swiateczne to ja juz dawno to rozkmnilam i poluje na uszka teraz bo juz po sledzikach jestem hehe wigilijnych haha i jeszcze salatek mam zamiar sie nawpylac ,, moze zdarze:-p
a jak nie to bede "jesc" mojego igorka kochanego :-):tak:i nim sie delektowac

a mi tez ostatnio duzo osob powiedzsialo ze brzuch mi opadl ja tylko czuje ze musze siedziec z :rozwalonymi "nogami i brzuch mi zwisa i opada .. bo inaczej sie nie miesci hehe

tez bym pospala..
ale ja jak nadrobie w dzien to nie bede spala w nocy..
wiec wole sie przemeczyc i poczekac do wieczora...

mowie synkowi zeby sie uwijal szybko..niech wyjdzie to dostanie prezent na mikolaja...
ale maly spi i ma chyba to co mama mowi w powazaniu:-D

tez bym pospala..
ale ja jak nadrobie w dzien to nie bede spala w nocy..
wiec wole sie przemeczyc i poczekac do wieczora...

mowie synkowi zeby sie uwijal szybko..niech wyjdzie to dostanie prezent na mikolaja...
ale maly spi i ma chyba to co mama mowi w powazaniu:-D

Ehh mój to w ogóle mnie nie słucha:-D Ma wyjść w tym tygodniu i łaski bez:laugh2: Ja tam do świąt nie będę czekać na tego bombla :-D

wika rozstawione nogi to podstawa przy siedzeniu:-D
Boję się, że jak nie urodze do tych Mikołajek, to mnie doszpita wezmą (tak mi gin powiedziała):szok: Nie chcę tam być:no: i czekać do porodu...proszę małego, żeby juz sobie wylazł, a on nic!
I dobranoc życzę:-)

Ja też nie spię w dzień, bo w nocy chociaż pospię troszkę...

reklama
Ehh mój to w ogóle mnie nie słucha:-D Ma wyjść w tym tygodniu i łaski bez:laugh2: Ja tam do świąt nie będę czekać na tego bombla :-D

wika rozstawione nogi to podstawa przy siedzeniu:-D
Boję się, że jak nie urodze do tych Mikołajek, to mnie doszpita wezmą (tak mi gin powiedziała):szok: Nie chcę tam być:no: i czekać do porodu...proszę małego, żeby juz sobie wylazł, a on nic!
I dobranoc życzę:-)

Ja też nie spię w dzień, bo w nocy chociaż pospię troszkę...
ale to jak Cie wezma to chyba na wywolanie??
bo jak ja lezalam to 10 dni po terminie przychodzily na wywolanie...

Do góry