kopciuszek2107
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki widze ze ropakowywanie trwa, my sobie rosniemy. Gneralnie przy tej dwojeczce nie mam za bardzo czasu na siedzenie na forum, nie to zeby chlopcy bylii niegrzeczni hihih, budza sie wlasciwie tylko na jedzenie i placza tylko jak sa glodni, jak sie zsynchronizuja to ja biore jednego B drugiego i chwila moment dzieci sie najedza i dalej spia. Gorzej jak w nocy budza sie na zmiane, jak sie rosynchroznizuja albo jeden zje wiecej niz drugi i budzi sie pozniej to do rana co 1,5 h pobudka hehe.
No a miedzy karmieeniami tezeba poprac poprasowac wykąpac no i poczytac cos na zajecia, bo wlasciwie w sobote 14ego urodzilam a 23ego juz bylam na zajeciach.
Ale powiem Wam ze w szpitalu tak pierwszego drugiego dnia jeszcze nie docieralo tak do mnie ze oni sa moi, a teraz to ich tak bardzo kocham ze masakra
No tylko mamy jedno problemo bo ropieja nam oczka, lekarz na wizycie patronazowej zalecil nam przemywac kwasem bornym,. drugi dzien przecieramy ale srednio widac poprawe...
I mam do Was pytanie czy juz sie orientowalyscie czy bedziecie szczepic dzieci tymi szczepionkami skojarzonymi 5w1, czy 6w1? I czy szczepicie na rotawirusy i pneumokoki?
Ja raczej bede szczepic tymi podstawowymiale nad rotawirusami sie zastanawiam bardzo glebokomam obawy ze moze moja corcia cos przyniesc z przedszkola,nie teraz ale pozniej.
witam wszystkie grudnióweczki nie wiem czy ktos mnie tu jeszcze pamieta ale musze sie wam przyznać jestem chyba pierwszą mamą z grudniówek która urodziła a mianowicie 14.09.09 wczesnia było ciężko ale już jest lepiej właśnie przenieśli nas na normalni oddział noworodków :-):-)
Ojejnajwazniejsze ze wszystko sie dobrze potoczylo;-)zdrowka zycze;-)
Witam, Drogie Panie,
piszę w imieniu żony:
Chcieliśmy Wam przybliżyć maleńką Alicję Małgorzatę:
Wymiary: 90x60x90 - te będą,
a na razie to 3390 g oraz 56cm.
Pozdrawiam!
%20[IMG=http://img192.imageshack.us/img192/alaxi2009002male.jpg/1/w0.png][/IMG][/IMG]
PS.Mam nadzieję, że zdjęcie się załączy- bardzo długo tego nie robiłem.
/mea - moze mi sie uda !!
Ale fajnie ze mamymozliwosc ja tak szybko zobaczyc:-)zdrowka zyczymy coreczce i mamusi;-)a tatusiowi Gratulujemy zostania tatusiem;-)