reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Czesc dziewczyny !!!!!!!
A dzis odbebnilismy pierwszy spacerek :) Ale dumnie paradowalam z wozkiem ,normalnie klocilismy sie kto ma wozek prowadzic ahhahah kazdy chcial ,tatus ,mamusia i na dodatek Patryk tez chcial ! Filipek zjadl ubralam go i caly spacerek przespal sobie smacznie :) w domu obudzil sie i odrazu zazyczyl sobie drugiego cycka ...
Jutro oczywiscie tez spacerek :)

NO i mamy nowa mamusie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) Ale fajnie :)

reklama
uuu Cherie moze niech ktos to zobaczy...

chociaz ja tez sie juz tak przyzwyczailam do lactacydu ze juz nic innego mojej malej nie podchodzi;-)

a moj maly bryka po popcornie jak szalony:-D

Czesc dziewczyny !!!!!!!
A dzis odbebnilismy pierwszy spacerek :) Ale dumnie paradowalam z wozkiem ,normalnie klocilismy sie kto ma wozek prowadzic ahhahah kazdy chcial ,tatus ,mamusia i na dodatek Patryk tez chcial ! Filipek zjadl ubralam go i caly spacerek przespal sobie smacznie :) w domu obudzil sie i odrazu zazyczyl sobie drugiego cycka ...
Jutro oczywiscie tez spacerek :)

NO i mamy nowa mamusie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) Ale fajnie :)
ale wam zazdroscimy ze juz po szczesliwym rozwiazaniu mozecie sie cieszyc soba:-)

mój też niech się już wykluwa bo ani z łóżka wstać nie mogę, tak mnie bolą mięśnie, pachwiny, nogi... bujam się na boki. i ten okropny katar!
a na dodatek nie wiem co mi jest, ale tak mnie swędzi łechtaczka, że nie mogę... co chwila mnie mąż przemywa chusteczkami Lactacyd... w ogóle spuchłam na dole. jakaś infekcja? a może uczulenie? przez kilka dni stosowałam żel do higieny intymnej z Perfecta Mama (wcześniej Lactacyd), może to to?

Wydaje mi sie ze moze to jakies uczulenie kurcze ! Jezeli zmienialas plyn do higieny to moze to to ?:confused2:

:-)czesc dziewczynki:) no to sie nam ladnie woreczek rozwiazuje:) gratulacje dla Moki i czekamy na wiesci od kory:)..... ciekawe kiedy moja kolej nadejdzie:):-)

ja bylam u mamy... ale taaaaaaaaaka zmeczona jestem ze szok... dlatego juz sie wykapalam lozeczko mam poscielone i zaraz sie klade......... jutro musze wstac rano na badania( hbs, wr) mam tylko nadzieje ze nie bedzie duzych kolejek... bo juz nie mam cierpliwosci do przesiadywania w poczekalniach:-)

helou,
a ja bylam na spacerze, super pogoda byla,
mala mi sie osunela, czuc ja naprawde nisko,
do tego mam skurcze i bola boki, ale skurcze nieregularne bardzo
wiec obserwujemy ale to raczej proba :)

reklama
Cherie, u mnie w szkole rodzenia położna mówiła, że obrzęk i zasinienie pochwy jest jednym z objawów zbliżającego się porodu. Tylko to swędzenie nie pasuje :-(

Do góry