reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

toczyć się jak wieloryb:-D
Chodzić jak kaczka:-D
To ja dopisze się....kiwam się jak pingwin:-) Ale taki zaradny pingwin
hej dziewczyny jak nocka mineła???ja asnełam o 3 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mam problem dosyć bolący -zastanawiam sie jak ja chodze ,wogole nie moge chodzic bardzo boli mnie "macica" tzn rwie mnie nie moge w nocy przekrecic sie z boku na bok o siedzeniu juz nie wspomne i o chodzeniu poradzcie cos bo ja juz psychicznie wymiekam, a tu jeszcze dwa zjazdy i egzaminy nie dam rady:-:)-:)-:)-(
a tak ogolnie to przepraszam ze zawsze wam sie wcinam w rozmowe
pozdrawiam serdecznie

reklama
dzień doberek wszystkim. juz po śniadanku. niestety samopoczucie dzisiaj koszmarne od rana, ból brzucha prawie bez przerwy. tak, że nie posiedzę z Wami, bo jedyna wygodna pozycja to lewy boczek horyzontalnie - chociaż i ona już nie pomaga. Jakos tak czuję, ze czas zacząć pakować torbę, ale może panikuję troszkę.... Miłego dzionka i wogóle weekendu życzę :tak:

Ale jak to ZACZĄĆ?:szok:
no własnie..
ja sie po weekendzie kompletuje i pakuje.. :-D

Wstałam:confused2:
Jaki sen miałam:szok: aż nie wierzę, że mogło mi się coś takiego przyśnić!

Nie przejmujcie się brzuszkami...nikt nie powiedział, że ma opaść tydzień czy dwa przed porodem - to nie reguła. U niektorych kobiet opada dopiero w dniu porodu:tak:
Ja np też nie widzę różnicy u siebie; a wiem, że mały jest niziutko. Fakt nie kopie mnie po żebrach, bo juz chyba nie sięga tymi kopaczami...nawala tylko po bokach i wypina dupeczkę nad pępkiem:-D

mataka24 widzę podobieństwo do mojego :tak: (tylko, że ja mam większy) - nie opadł Ci tak centralnie na dół, ale wg mnie opadł po swojemu.

Kurdę kocham PKP:wściekła/y: koncert się skończył wczesniej wczoraj(przed 23), a T musiał czekać na pociąg do 0.30...i jechac do samej Wawy (gdzie nocuje u kumpla) 5 i pół godziny:szok:. Dla porównania na koncert jechali 2.5 godziny! Nocne pociągi:confused2:

mi się dziś snilo ze moj szynszyl wydostał się z klatki i wyskoczyl przez okno.. ale odziwo namnozylo mi sie ich w domu chyba z 5 i wszystkie zaczely uciekac.. pozniej nagle ktos sie wbil do mnie na chate i jakos imprze mega glosna sobie urzadzili a na koncu ze bylam gdzies w jakis gorach z mezem i nagle sie rozdzielilismy i jak sie okazalo on ode mnie odszedl i mnie zostawil a ja sie tak bardzo balam!!! jak sie przebudzilam od razu to sprawdzilam czy lezy obok mnie i kazalam mu sie polozyc na plecy zeby moc sie w niego wtulic i na szybko powiedzialam ze snilo mi sie ze mnie zostawil i czy to prawda? czy mnie zostawi?? to zaczal sie smiac powiedzial ze mnie nie zostawi i zebym juz lepiej urodzila bo jakies glupoty mi sie snia!!;-)

cześć
daffodill myslałam że już rodzisz ;-)

Co do płci- pierwszego mam syna i lekarz 3 razy powiedział że będę miała na 99.9% córkę ;-) Ale i tak mu nie wierzyłam ;-)

raz już spakowałam, po tygodniu nie pamiętałam, co tam jest i co gdzie jest. Więc rozpakowałam. W zasadzie wszystko przygotowane (mam nadzieję), tylko musze przeglądnąć jescze raz i powrzucać. Z moją głową w tej ciąży strasznie źle się podziało - amnezja ogólna, chaos w słowach i myślach, jak dla mnie masakra. Na L$ poszłam, jak ludzie przestali rozumieć co do nich mówię, a z racji wykonywanej pracy, akurat to jest istotne. Więc to nie tak, że teraz się wybieram do sklepu np. po wkłady poporodowe :-D

cześć
daffodill myslałam że już rodzisz ;-)

Co do płci- pierwszego mam syna i lekarz 3 razy powiedział że będę miała na 99.9% córkę ;-) Ale i tak mu nie wierzyłam ;-)

hehehhe no jak widac nie.. zreszta pisalam wczoraj ze odmeldowuje sie na lezenie jzu wieczorkiem i ze jak cos bedzie sie dzialo to od razu napisze smsa byscie wiedzialy:-)

reklama
Dzien dobry !
Ja ostatnio mam straszny klopot ze spaniem...budze sie o 4 i spac nie moge,pozniej caly dzien nie przytomna ,ale w dzien za chiny nie usne :wściekła/y:

Do góry