G
Georgina
Gość
A ja szukam na allegro laktatorów. Tyle tego jest, że nie wiem co wybrać..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie
Czy tylko ja, czym bliżej to bardziej sie boje?
Dzidz się nie szykuje, 1 grudnia mogła bym iść na wywołanie ale zapowiedziałam lekarzowi że nawet progu szpitala bez skurczów po 5 min nie przekroczę
Dał mi czas ostatecznie do 7 grudnia, przetrwam weekend i mały jest grudniowy, hura
czesc laseczki.... ja jakos nie mogewysiedziec w domu ostatnio i robie sobie dlugie spacery po miescie.... tak na spokojnie szkoda tylko ze sama bo maz w pracy.........
ja juz zamoiwlam dwa...Dziewczyny bo nie pamiętam czy pisałyśmy już o tym.....czy któraś myślała już o kupnie pasa poporodowego?
Bo nie wiem czy się opłaca...
ja 60zl..a ja tak z ciekawości ..
ile płaciłyście za GBS? jesli płaciłyście
Laktator Tommee Tippee + GRATIS!!!!! (819881152) - Aukcje internetowe AllegroA ja szukam na allegro laktatorów. Tyle tego jest, że nie wiem co wybrać..
ja mam taki;Słyszałam, że Medela i Avent są dobre? Ja chcę ręczny.
no ja mam nadzieję ....
Chyba młody nie zrobi mnie w konia i nie będzie przeterminowany...
Bo skurcze już mam- codziennie, trwaja kilka godzin, potem STOP....
Mnie bardziej grozi przeterminowanie niż Tobie hihi
Dziewczyny masakra jak mnie przeczyszcza!!!!
co 10 minut srednio ląduje w toalecie i leje się ze mnie jak z pompy!!! nawet nie jestem w stanie tego przetrzymać bo bym sobie nie fajnego balaganu narobila... kurcze ja mam nadzieje ze to jeszcze nic bo ja musze wytrwac jeszcze 4 dni!!