reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Jak masz co 10 minut skurcze- to mozna założyć że właśnie zaczęłaś rodzić...:-D Kilka dni temu pisałaś, ze masz rozwarcie na 3 cm ... :-D Więc kochana- jedz to sprawdzic....:-D
A biegunka to jak najbardzie na poród!!!!

skurcze miewam tylko ze sa nieregularne i wcale nie bolą mnie mocno.... dzis w dzien mialam ale polozylam sie i bylo ok a teraz zadnych skurczy nie czuje... zobacze co bedzie sie dzialo.. moze to na kilka dni przed organizm sie tak przeczyszcza... heheh w takim tempie to mi lewatywa nnie bedzie potrzebna:-)

no różnie może być - ale pewne masz to że za kilka dni to na 100% się wszystko skończy. A skurcze to możesz dostać lada chwila przy tak ostrej biegunce jak mówisz. Jest mężulek w domciu z Tobą?

no różnie może być - ale pewne masz to że za kilka dni to na 100% się wszystko skończy. A skurcze to możesz dostać lada chwila przy tak ostrej biegunce jak mówisz. Jest mężulek w domciu z Tobą?

jest i nie odpuszcza na krok bo wie co moze sie szykowac... takie glupie wrazenie mnie naszlo ze moze po badaniu wczorajszym mnie tak rusza... ale tak momentalnie...nic nie bylo i nagle jak poczulam to koniec heheh az w biegu prawie sie przewrocilam i o umywalke reka uderzylam ze mam mega siniola na łapce:p
poczekam i zobacze jak zaczna sie skurcze to pojade i powiem ze mam skurcze i ..... no to niemila sprawe!

bo nie chce wyjsc na jaaks wariatke ze z luzna kupa biegne do lekarza.. u mnie by bylo tak jak ta kobieta z Chełma co to biedne dzieciatko jej wylecialo!!!
Na wariatkę.....:szok::szok::szok: no co ty gadasz?????
Zobacz ja dziś pojechałam ze spuchnietymi nogami....:-D
Nie mówiłam, ze nogi mi puchną bo by mnie olali....:eek:
Powiedziałam ze ruchów nie czuję i zaraz przy mnie skakali....:-D
Bądz bardziej cwana!!!! Płacisz składki i to ich zasrany interes Cię przyjąć- powiedz że od rana nie czujesz ruchów, zrobią Ci KTG i przy okazji zbadają ....:sorry:

reklama
Na wariatkę.....:szok::szok::szok: no co ty gadasz?????
Zobacz ja dziś pojechałam ze spuchnietymi nogami....:-D
Nie mówiłam, ze nogi mi puchną bo by mnie olali....:eek:
Powiedziałam ze ruchów nie czuję i zaraz przy mnie skakali....:-D
Bądz bardziej cwana!!!! Płacisz składki i to ich zasrany interes Cię przyjąć- powiedz że od rana nie czujesz ruchów, zrobią Ci KTG i przy okazji zbadają ....:sorry:

no w sumie co racja to racja. ja taka niesmiala jestem jak mam isc sie im prosic choc wiem ze łaski nie robia sprawdzajac.

Do góry