reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Już wiem co mi mogło podnieść żelazo!!!Wiadomo że witamina C jest synergistka żelaza..ale ta naturalna..no i ja od miesiąca jem sobie właśnie taką naturalną witaminę C z bioflawonoidami (aronia, dzika róża, acerola, pietruszka i cos tam jeszcze ekstrakty) 500mg..a ona właśnie pomaga..wchłaniać żelazo z pożywienia!Kobitki które maja problmey z żelazem i hemoglobiną, wzbogaćcie swoją dietę w naturalna postac witaminy C!

"Spadek stężenia żelaza bywa skutkiem: niedokrwistości z niedoboru żelaza, niedokrwistości złośliwej, ostrych i przewlekłych zakażeń, chorób nowotworowych, zespołu nerczycowego, przewlekłej niewydolności nerek, chorób tkanki łącznej, niedoboru witaminy C. "

Moka obyś miała rację, bo moja mam panikuje, a jest położną;-)(i ja jej sie słucham)Ja pewnie bym nie panikowała..ale ta panika mamy sie udziela...no ale jeszcze parę godzin i sie wszystko wyjaśni.
Odezwę się po wizycie!!!

MEA hemoglobina u mnie 12,9 teraz, a przez cała ciąże" 12,6/ 12,2/12,2/12/6 i teraz 12/9!!!!i to na samej końcówce!SZOK w trampkach!Nawet płytki krwi się poprawiły do 144 tys i erytrocyty 4,2 ( a miałam 3,8)

Ja u ginki za GBS tylko 30zł
A jak teraz robiłam..w innym miejscu to sam wymaz 30zł...i ponoć za każda wyhodowaną bakterię 30zł...Ech lepiej u ginki było powtórzyć, bo tam jest stała 30zł:-(A GBS kiedys było bezpłatne dla kobiet w ciąży, a teraz jest płatne..poszłam na NFZ a zapłace więcej, niż prywatnie:-:)-(

Miałam też badanie na krzepliwość krwi i nijak tego rozszyfrować nie umiem:-(Szukam w necie, ale chyba jakoś kiepsko;-)Może wy się znacie?

Ostatnia edycja:
reklama
daffi spokojnie ,na pewno z łożyskiem jest wsio ok.
Lilijko myślę, że gdyby tak ważne było to niewstawienie się w kanał, to by jednak nie czekali u mnie, tylko też ustalili termin. Mama panikuje, bo dla Ciebie jest przede wszystkim mamą a potem położną. Będzie dobrze! Trzymam kciuki za wizytę!

ja osiaga 3 stopien to już nie filtruje nic dla dzidzi czy cos i powinno sie z takim łozyskiem rodzić..
ja se akurat z lozyska jestem dumna bo mam 2 stopien .. wiec akurat lozysko jest w stanie wytrzymac do stycznia.. :D
Hehe, to ja mam ciągle 1 stopnia;-) Wiec styczeń jak najbardziej realny

reklama
hehe nawet nie wiem co to za badanie...
na paciorkowce..
nic Ci gin nie mówił? ja wolałam zrobić bo nóż a bede miala i co? czytałam że babce dziecko nawet zmarlo jak sie zaraziło..
ja 30 zł :)
ja ja ja reflektuje!!!!

wiem ze rozalski mowil cos o 20 zl ... ale nam zalatwil w szpitalu wyniki ...
nei za dobrze Ci :p
podsyłam pyzy :p
37 zl placilam a jakby bylo dodatnie to babka mowila ze 52 jeszcze bym musiala doplacic
mi nic nie mowil gin o dopłacaniu jesli wyjdzie dodatni..:eek::eek::eek:

Hehe, to ja mam ciągle 1 stopnia;-) Wiec styczeń jak najbardziej realny
a pfff :)
to wszystkie czekamy na styczeń niby :-D

Do góry