reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Heheh..witam Kochane!
Jeszcze trochę i wizyta na 17:20...w końcu będę wiedzieć na czym stoję..Wczoraj miałam ze 3 godziny regularnych co 15 minut minut napinań brzucha aż od kręgosłupa i od dna macicy...Potem zelżało..i przez noc ok..i dzisiaj znów tak regularnie ale rzadziej..Niech szybko ustalają ten termin CC zanim mały zacznie sie rodzić pośladkami!

Odebralam swoje ostanie wyniki i jestem w szoku!Z tyhc wszystkich dotychczasowych te sa najlepsze!A najbardzije zdziwilo mnie żelazo, przez cala ciąże mialam, 85, 70, potem 83..a teraz w końcowce juz na wylocie...105!!!!!!

Sie chwaliłam,że zgagi nie mam..no i wczoraj dzidzia tak szalała..w nocy, że zgagi dostałam..i dzisiaj dalej mnie trzyma;-)
Koniecznie daj znac co ustaliliscie :) kurcze jeszcze troksze i bedzie znac date kiedy bedziesz tulic swojego bobaska :)

O kurde to nie dość, że kalendarz opanowała to ona jeszcze zna się na zegarku :szok:

E tak jak mój gin powiedział "widzimy się za 2 tyg. o ile... no ale u pani to ja nic nie obstawiam bo nigdy nic nie wiadomo. Dawno powinna Pani urodzić"
A ja na to "Panie doktorze cóż żec siła woli:tak::szok:"

he he a co konkret panna:-) ona wyjdzie na czas jak sie umowilysmy ale za to da popalic w realu.. juz to czuje jak bede do was pisac wykonczona ze nie mam sily nie daje rady i ze wole by jeszcze byla w brzuszku:-)

NO baaa jak jeszcze pojdzie po mamusi ze swoja uroda to jestem pewna ze Filipek bedzie wniebowziety ahahahah :)

Z tą urodą to może lepiej nie przesadzajmy... moze urode z przed 2-3lat to jeszcze ale teraz to nie bardzo.... A filipek juz sie julce spodobal bo jak ogladam jego zdjecia to bardzo mocno mnie kopie i syrki wklada pod zebra...

luuuźna u mnie też brzuch na kolanach i też muszę być odchylona, bo inaczej Maleństwo kopie mnie po pachwinach i udach:)
Lilijka mi dzisiaj lekarz powiedział, że Maleństwo jest takie ruchliwe, bo siedzi sobie na pupie i nie jest mu tak łatwo wstawić się w kanał rodny. Gdyby to wstawienie się w kanał miało być w jakiś sposób niebezpieczne, to raczej nie czekaliby u mnie na rozpoczęcie akcji. Myslę więc, że niepotrzebnie się tym stresujesz.

Miałam się was zapytać.. łożysko dojrzałe to takie które ma 2 stopień??
bo przypomnialo mi sie jak lekarz ogladal lozysko na usg i tak dziwnie patrzyl i nie zdecydowanie odpowiedzial ze dojrzale... co sie dzieje jak lozysko osiaga juz ten 3 stopien???
ja osiaga 3 stopien to już nie filtruje nic dla dzidzi czy cos i powinno sie z takim łozyskiem rodzić..
ja se akurat z lozyska jestem dumna bo mam 2 stopien .. wiec akurat lozysko jest w stanie wytrzymac do stycznia.. :D

he he a co konkret panna:-) ona wyjdzie na czas jak sie umowilysmy ale za to da popalic w realu.. juz to czuje jak bede do was pisac wykonczona ze nie mam sily nie daje rady i ze wole by jeszcze byla w brzuszku:-)

Oj kochana, ja będę miała to samo to będzie jakoś tak... "Dopiero zaprowadziłam Amelkę i zawiozłam Jaśka, nakarmiłam Kaja a już trzeba go z powrotem ubierać i po nich lecieć. Obiadu nie mam od 2 tygodni, mam dość, po co mi się 3ciego dziecka zachciało, ale było fajnie w ciąży,... :-D:-D:-D"

reklama
luuuźna u mnie też brzuch na kolanach i też muszę być odchylona, bo inaczej Maleństwo kopie mnie po pachwinach i udach:)

No dziwne uczucie...a ja lubie siedzieć tak prosto albo wręcz pochylona do przodu..jakoś nie moge się przyzwyczaić do brzucha;-)
biedronki to ona ma juz pewnie dosc!!!]

JESTEM ZŁA!!! DZWONIE DO TEGO SMIESZNEGO PREZESA MOJEGO MEZA A TAM BRAK POLACZENIA... NAWET SYGNALU NIE MA!!!! jesli ten ch.. mysli że ze mną wygra to się grubo my:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:li!!!!

a pewnie ma:-D

Strzeżcie się glupi szefowie - groźna ciężarna!!

A tak na serio cham jeden...

Do góry