reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mi w ogóle trudno siedzieć tak i pisać...brzuch mi strasznie przeszkadza w siedzeniu! czuje go na moich nogach i nie mogę prosto siedzieć, tylko odchylona do tyłu albo na leżąco...

Witam sie i ja)
Ze co? To oznaki poczatku? No bo i ja wstawalam tylko 2 razy i te mdlosci i lekka biegunka... TYLKO ZE JA CHCE BYC GRUDNIOWKA!!!
Na dodatek maly mi sie powykrecal i juz nie wiem gdzie co jest...:-p

kochana biegunke to ja mam od ponad 2 tyg a mdlosci od tygodnia.. rozwarcie jest skurcze tez a nic sie nie zapowiada.. no chociaz co prawda moze sie cos wydarzyc z godzine na godzine ale ja juz sie z moja malenka dogadalam ze wychodzimy 1 grudnia tak z rana kolo 10:-)

kochana biegunke to ja mam od ponad 2 tyg a mdlosci od tygodnia.. rozwarcie jest skurcze tez a nic sie nie zapowiada.. no chociaz co prawda moze sie cos wydarzyc z godzine na godzine ale ja juz sie z moja malenka dogadalam ze wychodzimy 1 grudnia tak z rana kolo 10:-)

Ooo jakie plany szczegółowe:-D nawet godzina ustalona:-)

Po 13-00 jadę do szpitala, od kilku dni puchną mi nogi i ręce..:baffled::baffled::baffled: jak naciskam to zostają dołki, czyli zatrzymuje się woda. Niech lekarz sobie to obejrzy...:baffled: Ruchy są dziwne- nie kopniaki, coś w stylu lekkiego przesuwania. Nie podoba mi się to ....:no:

rozumiem Twoj ból tez to przerabiałam! tylko u mnie na szczescie skonczylo sie zaleceniem lezenia i wstawania tylko do wc czego akurat nie stosuje bo wszedzie mnie pelno i do mamy na 4 pietro biegam z 4razy dziennie:-) az sie dziwie ze daje rade no i mam konkretnie mniejsza zadyszke niz wczesniej.

Heheh..witam Kochane!
Jeszcze trochę i wizyta na 17:20...w końcu będę wiedzieć na czym stoję..Wczoraj miałam ze 3 godziny regularnych co 15 minut minut napinań brzucha aż od kręgosłupa i od dna macicy...Potem zelżało..i przez noc ok..i dzisiaj znów tak regularnie ale rzadziej..Niech szybko ustalają ten termin CC zanim mały zacznie sie rodzić pośladkami!

Odebralam swoje ostanie wyniki i jestem w szoku!Z tyhc wszystkich dotychczasowych te sa najlepsze!A najbardziej zdziwiło mnie żelazo, przez cala ciąże miałam, 85, 70, potem 83..a teraz w końcówce juz na wylocie...105!!!!!! No i nic nie biorę poza tymi moimi naturalnymi witaminkami i mleczkiem pszczelim..oj widać że działają!Mocz tez czysty jak łza..ale powtórzone wyniku na GBS dlaje nie mam:-(

Sie chwaliłam,że zgagi nie mam..no i wczoraj dzidzia tak szalała..w nocy, że zgagi dostałam..i dzisiaj dalej mnie trzyma;-)

Ostatnia edycja:
Miałam się was zapytać.. łożysko dojrzałe to takie które ma 2 stopień??
bo przypomnialo mi sie jak lekarz ogladal lozysko na usg i tak dziwnie patrzyl i nie zdecydowanie odpowiedzial ze dojrzale... co sie dzieje jak lozysko osiaga juz ten 3 stopien???

reklama

O kurde to nie dość, że kalendarz opanowała to ona jeszcze zna się na zegarku :szok:

przeciez nie bede sie z toba klocila :) a bedzie co ma byc :D

E tak jak mój gin powiedział "widzimy się za 2 tyg. o ile... no ale u pani to ja nic nie obstawiam bo nigdy nic nie wiadomo. Dawno powinna Pani urodzić"
A ja na to "Panie doktorze cóż żec siła woli:tak::szok:"

Do góry