reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ok zupka wstawiona kuchnia umyta lazienka tez i pokoj ogarniety tylko moj odkurzy i pomyje podlogi jak wroci i czysto:) Ale jestem jakas dzis zanemiala i spiaca strasznie i nie chcialo mi sie tego robic na maxa no ale szybciej zrobie szybciej usiade hihi. Ja tez biore ten dopegyt Mea ale nic poza tym nie dostalam zobaczymy w poniedzialek oby i nie przepisala wiekszych dawek bo to mi mysle styka cisnienie jest spoko ale u ginki pewnie znow skoczy:(

ja bym tez musiala sie za kuchnie i obiad zabrac ale chyba mik sie nie chce cos czuje ... dzis jemy rybke z frytkami :) wiec zasadniczo rybe tylko musze usmazyc i fryty na patelnie wrzucic :) /moje pierwsze jedzenie frytek od czerwca jak to w turcji sie nimi przejadlam !!/ no ale sprzatanie mnei nie minie ...

reklama
Witam ,u mnie wszystko wporzadku ,bylismy w szpitalu,porobili wszystkie badania .Lekarz stwirdzil ,ze wszystko w porzadku,wszystko jeszcze pozamykane .Zdzidzia wszystko ok.Widze ,ze duzo sie wydarzylo .jak wroce z przedszkola to wszystko nadrobie .Przepraszam ,ze pisze tak w trakcie dyskusji.Pozdrawiam

ja bym tez musiala sie za kuchnie i obiad zabrac ale chyba mik sie nie chce cos czuje ... dzis jemy rybke z frytkami :) wiec zasadniczo rybe tylko musze usmazyc i fryty na patelnie wrzucic :) /moje pierwsze jedzenie frytek od czerwca jak to w turcji sie nimi przejadlam !!/ no ale sprzatanie mnei nie minie ...
O mniam tez mam ochote na frytki jutro sobie zrobie bo domowych nie jadlam z pol roku a sa najlepsze. Dzis bym sie chyba nie wziela za to sprzatanie ale jak gosc ma wpasc to jednak sie jakos zmusilam to nasze ostatnie tygodnie leniuchowania i mam zamiar z nich korzystac :D

Taki wywiad można przeprowadzić z mężem- przecież jest w temacie ;-)
Ale w naszym kraju zawsze wszystko robią na odwrót.
Zresztą dostałam masę papierów do podpisanie, które podpisałam i nie wiedziałam co....:no::no::no: Bóle były tak zaawansowane, że mogłam nawet podpisać zgodę na handel moimi organami.
Kobieta w takiej fazie porodu już nie analizuje pytań- ONA chce rodzić ....:sorry:

A tak na marginesie to jak bylismy w Turcji to tez sie przejadlam frytkami i to jak codziennie na kolacje byl jakis tam szwedzki stol i obiadki do wyboru a ja zawsze jako dodatek to frytki bralam jak jakas nawiedzona ale to bylo 2 lata temu to mi juz przeszla do nich niechec;)

Zresztą dostałam masę papierów do podpisanie, które podpisałam i nie wiedziałam co....:no::no::no: Bóle były tak zaawansowane, że mogłam nawet podpisać zgodę na handel moimi organami.
Kobieta w takiej fazie porodu już nie analizuje pytań- ONA chce rodzić ....:sorry:

no wlasnie zapomnialam o tych wszystkich zgodach ... to tez wolalabym moc przeczytac zanim podpisze !! a w bolach to zapomnij !! a co do tego ze maz wie wszystko ... moj moze by odpowiedzial na wszystkie pytania, twoj tez ... ale nie kazdy wszystko wie !!! poza tym w sytuacji jak by mojego pytali o moja wade krtani to pewnie wiele by na ten temat nie powiedzial bo ja wiem znacznie wiecej ...

Witam ,u mnie wszystko wporzadku ,bylismy w szpitalu,porobili wszystkie badania .Lekarz stwirdzil ,ze wszystko w porzadku,wszystko jeszcze pozamykane .Zdzidzia wszystko ok.Widze ,ze duzo sie wydarzylo .jak wroce z przedszkola to wszystko nadrobie .Przepraszam ,ze pisze tak w trakcie dyskusji.Pozdrawiam
Ooo to super ze wszystko git lubie czytac takie wiadomosci. NIe ma za co przepraszac kochana tu ciagle jakas dyskusja trwa wiec jakby sie czlowiek nie wcial to by sie nie mial jak odezwac hihi

Kobieta w takiej fazie porodu już nie analizuje pytań- ONA chce rodzić ....:sorry:[/QUOT
U mnie bylo tak ,moja polozna zadzwonila do szpitala ,ze przyjade.Przyjechalismy , w recepcji mieli juz przygotowana obraczke na reke z moimi danym ,dalam karte ciazawa i to wszystko

Gdzie linkowałaś ?:) skąd pobrać ?:)

Nie wiem kochana:no: sisotra juz przywiozla na płycie...

Rodzice mojego M zaczeli nagle dziwnie pałac do mnie ''miłością '' długo coś się ta miłość rodziła ( 6 lat w wielkich bólach), i szkoda, że jest znowu fałszywie udawana, powiem dosadnie co wnioskuję po rozmowach z teściową :)
- Ty nie dasz rady wychować dziecka, sama jeszcze wyglądasz jak dziecko, nie to co ja ........ ja już syna odchowałam (!?! 30 lat odchowane ?) :)
- Ja to chyba Agniesiu w ciązy jestem bo zjadłam cały słoik korniszonów ,ot tak przy filmie (?!? - que te passa ?)
- Może mały nie będzie chciał z wami mieszkać to przyjdzie do Nas (?!?- ahahahaha, juz leci)
-(UWAGA TERAZ NAJLEPSZE) -czy dasz mi małego na kilka dni ? niech spędzi je z dziadkami trochę czasu, (?!? - szajba pie******) :tak:
Jak szuka surykatki to nie ten adres wybrała.

Że co?:szok: Jejku ja bym nie wytrzymała...i niech dalej wpiernicza te ogórki - może zaczna jej kielkować w brzuchu!

Daffi - panna z konkretna waga a co jej tam !!!!!!!! NO i 3 cm rozwarcia swiadcza o tym ze panienka chce powolutku przywitac sie z mamusia HURA :)

Mi na forum regionalnym odpisała mamuśka, że z takim rozwarciem MIESIĄC CHODZIŁA!:szok::szok:
Daffuś juz się boję...

Mea czytałam ten artykuł - paranoja dosłownie...przecież to straszne:no: i oczywiście ucierpiał najsłabszy i najmniej winny:wściekła/y: a wszyscy się teraz będą sądować nie wiadomo ile...cała Polska...

wróciłam z zajęć z wilczym głodem:szok: zapycham się owocami - bynajmniej zdrowsze to...

reklama
A tak na marginesie to jak bylismy w Turcji to tez sie przejadlam frytkami i to jak codziennie na kolacje byl jakis tam szwedzki stol i obiadki do wyboru a ja zawsze jako dodatek to frytki bralam jak jakas nawiedzona ale to bylo 2 lata temu to mi juz przeszla do nich niechec;)

moze mi tez przejdzie :) ja frytki z majonezem tam mialam jako DANIE GLOWNE!! srednio 2 razy dziennie!!

Do góry