reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

to ja po wizycie...
waga mnie wystraszyła.. 13,5kg w sumie se juz natrzaskałam..
serduszko ślicznie bije.. cisnienie w porzadku miałam..
to u położnej..
a co u Plewki...
szyjka moja sie skróciła i mierzy cały 1cm. .o_O
pobrał mi wymaz na GBS..
Nikola jest za nisko .. - powiedzial ze moze sie jeszcze cofnąć ale musze DUZO leżeć..;/
termin styczniowy nadal realny ale juz z mniejszymi szansami.. musze sie oszczedzac to dotrwam...
se wazy mała bodajże 2450 ale z tego wszystkiego nie wiem czy dobrze zrozumiałam..
wdała mi sie infekcja i dostałam czopki dopochwowe.. i krem..o_O
co najgorsze ZERO SEKSU !!!!
zero stresu..
Niki ładnie główką w dole.. grzeczna dziewczynka.. i dalej jest dziewczynką..fakt ze nie na 100%..
za tydzien znowu się mam zglosic ..
z czego Plewka twierdzi ze czekaja mnie naprawde ciezkie dwa tygodnie.. zebym sie teraz zbytnio nie przemeczyla czy cus i zeby nam Niki nie chciala wyjść..

a wkurzyłam sie zaraz pozniej jak mi okulistka przesunęła wizyte na wtorek..!!!

ktoś mi skróci co dzisiaj się działo bo za Wami nadarzyc to masakra...
gaduły przebrzydłe..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anoola czyli wieści ogólnie mogą być. Leż Kochana i odpoczywaj, niech Mała jeszcze troszkę posiedzi.
Ja idę sobie trochę poprasować. postaram się wieczorkiem do Was zajrzeć.

Gogana podobno lepiej jak cesarka nie jest przeprowadzana tak na zimno tylko jak się akcja rozpocznie. Nie wiem może lepiej się potem macica oczyszcza i obkurcza?

dokladnie tak...jak bylam w szpitalu to lekarze wrecz na poczatek oksytocyne podawali jak cesarka byla wczesniej niz w terminie zeby wlasnie macica zaczela pracowac a pozniej lepiej sie obkurczac:tak:

to ja po wizycie...
to u położnej..
a co u Plewki...
pobrał mi wymaz na GBS..
Nikola jest za nisko .. - powiedzial ze moze sie jeszcze cofnąć ale musze DUZO leżeć..;/
termin styczniowy nadal realny ale juz z mniejszymi szansami.. musze sie oszczedzac to dotrwam...
se wazy mała bodajże 2450 ale z tego wszystkiego nie wiem czy dobrze zrozumiałam..
zero stresu..
Niki ładnie główką w dole.. grzeczna dziewczynka.. i dalej jest dziewczynką..fakt ze nie na 100%..
z czego Plewka twierdzi ze czekaja mnie naprawde ciezkie dwa tygodnie.. zebym sie teraz zbytnio nie przemeczyla czy cus i zeby nam Niki nie chciala wyjść..

gaduły przebrzydłe..

Zero seksu:confused2: Ale najważniejsze, że Niki dobrze się ma:-)
I teraz ładnie wypoczywaj :tak:

Anoola czyli wieści ogólnie mogą być. Leż Kochana i odpoczywaj, niech Mała jeszcze troszkę posiedzi.
Ja idę sobie trochę poprasować. postaram się wieczorkiem do Was zajrzeć.
Plewka se mi powiedzial ..
tragedii nie ma ale on woli dmuchać na zimne..przez to leczymy infekcje w razie gdyby..!!
ale jesli bede spokojnie wypoczywac.. to moje szanse wzrastaja.. :)
tak więc ..
MEA czekam z Tobą :)

Zero seksu:confused2: Ale najważniejsze, że Niki dobrze się ma:-)
I teraz ładnie wypoczywaj :tak:
wybycze sie za wsze czasy..!

moze Bartek cos zrozumial bo jak mu to powiedzialam to w momencie zaczal mie przepraszac ze to pewnie jego wina jest bo mnei stresuje i w ogole..
i tak mnie całował po bebzonku.. no uroczo.. i do Nikolki cały czas brzeczy teraz .. cofaj sie do góry.. :-D

Plewka se mi powiedzial ..
tragedii nie ma ale on woli dmuchać na zimne..przez to leczymy infekcje w razie gdyby..!!
ale jesli bede spokojnie wypoczywac.. to moje szanse wzrastaja.. :)
tak więc ..
MEA czekam z Tobą :)

wybycze sie za wsze czasy..!

moze Bartek cos zrozumial bo jak mu to powiedzialam to w momencie zaczal mie przepraszac ze to pewnie jego wina jest bo mnei stresuje i w ogole..
i tak mnie całował po bebzonku.. no uroczo.. i do Nikolki cały czas brzeczy teraz .. cofaj sie do góry.. :-D

czyli ogolnie wiadomosci sa pomyslne ... grunt to lezec i sie nie stresowac !! jest szansa na ten styczen :)

reklama
to ja po wizycie...
to u położnej..
a co u Plewki...
pobrał mi wymaz na GBS..
zero stresu..

gaduły przebrzydłe..
no to mamy podobnie...Dzidzia waży mniej wiecej tyle co Twoja a szyjka moja rowniez 1cm.:tak:...no i lezymy i odpoczywamy dalej:tak: co do seksu to ja juz nie pamietam co to seks;-):wściekła/y:

Do góry