A
AnOoLa88
Gość
jest i to najwazniejsze..czyli ogolnie wiadomosci sa pomyslne ... grunt to lezec i sie nie stresowac !! jest szansa na ten styczen![]()
przeciez obiecalam to Cie nie zostawie samej !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jest i to najwazniejsze..czyli ogolnie wiadomosci sa pomyslne ... grunt to lezec i sie nie stresowac !! jest szansa na ten styczen![]()
wybycze sie za wsze czasy..!
moze Bartek cos zrozumial bo jak mu to powiedzialam to w momencie zaczal mie przepraszac ze to pewnie jego wina jest bo mnei stresuje i w ogole..
i tak mnie całował po bebzonku.. no uroczo.. i do Nikolki cały czas brzeczy teraz .. cofaj sie do góry..![]()
przez infekcje...Anoola będzie dobrze tylko trzeba ładnie słuchać się lekarzaA czemu zero seksu? Żeby nie wywołać skurczy?
no to sobie razem polezymyno to mamy podobnie...Dzidzia waży podobnie a szyjka moja rownie 1cm....no i lezymy i odpoczywamy dalej
co do seksu to ja juz nie pamietam co to seks;-)
![]()
sie chlopina tak wystraszyl ze mi kazal tylko zrobic liste z zakupami .. i sie polozyc.. a on sie wszystkim zajmie..No i jak pięknie:-) by tak dalej było...cieszę się
ale masz teraz laby![]()
jest i to najwazniejsze..
przeciez obiecalam to Cie nie zostawie samej !![]()
Anoola będzie dobrze tylko trzeba ładnie słuchać się lekarzaA czemu zero seksu? Żeby nie wywołać skurczy?
Tak mi sie zdaje, ze na razie dzieciaczki wszystkie sa ulozone bokiem. Wyczuwam, ze albo jest przodem do swiata albo pleckami z lewej. Te dwie wyczuwalne male kostki to kolanka i lokcie (chyba) - sa po prawej stronie. Dopiero podczas porodu maja sie wykrecic pleckami...A co do położenia maluszka czy któraś ma ułożenie główkowe ale dzieciątko skierowane buzią w kierunku któregoś boku?
sie chlopina tak wystraszyl ze mi kazal tylko zrobic liste z zakupami .. i sie polozyc.. a on sie wszystkim zajmie..
i ze jak mie zobaczy ze cos dzwigam to mnie po tyłku obije..![]()
Tak mi sie zdaje, ze na razie dzieciaczki wszystkie sa ulozone bokiem. Wyczuwam, ze albo jest przodem do swiata albo pleckami z lewej. Te dwie wyczuwalne male kostki to kolanka i lokcie (chyba) - sa po prawej stronie. Dopiero podczas porodu maja sie wykrecic pleckami...
Anoola - bedzie dobrze, niedlugo grudzien, polezysz troche a potem pojdzie jak po masle. Tak, to wszystko przez naszych fgacetow, to oni nas stresuja!![]()
głównie chodzi o infekcje.. dlatego lepiej dmuchac na zimne.. !!NO JA MYSLE !!!
no chyba raczej o to chodzi wiadomo skurcze niczego dobrego nie wroza ... a jak szyjka juz skrocona to roznie moze byc !!
no świńskie te chłopy , O!Tak mi sie zdaje, ze na razie dzieciaczki wszystkie sa ulozone bokiem. Wyczuwam, ze albo jest przodem do swiata albo pleckami z lewej. Te dwie wyczuwalne male kostki to kolanka i lokcie (chyba) - sa po prawej stronie. Dopiero podczas porodu maja sie wykrecic pleckami...
Anoola - bedzie dobrze, niedlugo grudzien, polezysz troche a potem pojdzie jak po masle. Tak, to wszystko przez naszych fgacetow, to oni nas stresuja!![]()
otóż to..niech on lepiej wystrasza sie jak bezie mial ochote znowu wywinac jakies numery !! bo zakupy nie sa takie zle ale stresy i owszem !!
sie chlopina tak wystraszyl ze mi kazal tylko zrobic liste z zakupami .. i sie polozyc.. a on sie wszystkim zajmie..
i ze jak mie zobaczy ze cos dzwigam to mnie po tyłku obije..![]()