reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
albo na poduszce codziennie lub pod prysznicem uuuuuuuu

hahah a ciekawe jak sobie czesze te włosy i czym :-D
pewnie na drabinie rozciąga, wchodzi na najwyższy szczebel i schodząc-rozczesuje po kolei :-) a jak je myje ? hah albo na basenie jaki musi mieć czepek duży :-D i ile godzin spędza / i ile kasy heheh/ u fryzjera na farbowaniu.. szok :-D

oblesne jak kazde przegiecie i jak jej palce jakos wynaturzylo ... bleee a ja jesc chcialam :p
tak samo nie podoba mi sie jak czasem ludzie maja wlosy do kostek,
widzialam raz taka laseczke - miala u mnie praktyki z fizyki w liceum i tak sobie myslalam kurcze jak jej jeden wlos wpadnie do zupy ....................... masakra bleeeee

mi tez zbyt dlugie wlosy sie nie podobaja ...brzydza mnie jakos..

ochyda ! bleeeee

Jak tam zdrówko ? pewnie leżysz dalej.. mnie dziś skurcz obudził kurde - brzuch z prawej wygięty, twardy jak skała, no ale puściło.. może jeszcze ze dwa razy się zdarzyło.. zauważyłam że jak się położę to wtedy się zaczynają te Braxtony-tak nieprzyjemnie czuć jakby się mały wypychał, ale go nie czuje pod palcami bo wszystko twarde po prawej str :/ ile tych braxtonów może być w ciągu dnia ? coś słyszałam że jak powyżej 10 na dobe to zapindalać do szpitala lepiej bo może sie dziecko niedotleniać na tych skurczach ?:confused2:

Moja mama jak mnie urodziła to miała włosy za pupę. Jak dla mnie to pięknie wyglądało, a że ma bardzo gęste to efekt był niesamowity. Mycie takich włosów przypomina raczej pranie ręczne:) Ja miałam najdłuższe włosy takie za pas i czasami tęskno mi do nich.

hahah a ciekawe jak sobie czesze te włosy i czym :-D
pewnie na drabinie rozciąga, wchodzi na najwyższy szczebel i schodząc-rozczesuje po kolei :-) a jak je myje ? hah albo na basenie jaki musi mieć czepek duży :-D i ile godzin spędza / i ile kasy heheh/ u fryzjera na farbowaniu.. szok :-D
samo mycie to chyba masakra... no ale jak ktos lubi

nowamagdak ja już swoich Braxtonów nie liczę, bo wyszłoby pewnie kilkadziesiąt na dzień. Ale staram się przy nich głęboko oddychać, torem przeponowym, coby Maleństwo dostawało więcej tlenu.

reklama
Moja mama jak mnie urodziła to miała włosy za pupę. Jak dla mnie to pięknie wyglądało, a że ma bardzo gęste to efekt był niesamowity. Mycie takich włosów przypomina raczej pranie ręczne:) Ja miałam najdłuższe włosy takie za pas i czasami tęskno mi do nich.
mi sie podobaja dlugie super wycieniowane no ale jednak tych do kostek to nie potrafie ogarnac :)

Do góry