reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

No hej :)
i co lepiej się czujesz? jakieś dalsze objawy czy nic się nie dzieje? Martwiłam się wczoraj:tak: Ale rozumię, że zostałaś w domu, też bym nie chciała, żeby moje niemiłe położne w szpitalu widziały we mnie wariatkę i panikarę. A z ginem się umówiłaś?

Boli strasznie...a Aluś już nie dokazuje tak, jak chociażby przedwczoraj - kopie, ale mniej, jakby rzadziej...jutro wszystko gin powiem...
Co do lewego boku, to u mnie różnie - raz kopie tam, raz na prawym, a raz wypina się dupką na środku brzucha.
Spać nie możesz?
buziak Kochana

reklama
Toż to PARANOJA!!!!!
kupilam w czerwcu tel.. ma 2 lata gwarancji!!!! wczoraj zepsul sie ekran dotykowy a bez niego nic niestety nie moge zrobic!!! a serwis nie chce tego naprawic na gwarancje!!! z tym ze to nie zostalo uszkodzone z mojej winy... to po co jest gwarancja?? jak ja mam wydac teraz 400zł za naprawe czyli polowe z tego co zaplacilam za tel???? jestem mega wsciekla... nawet teraz nie mam jak dac znac gdyby cos mi sie stalo... dobrze ze mama mieszka 10metrow dalej to bede do neij wrazie co szla!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No hej :)
i co lepiej się czujesz? jakieś dalsze objawy czy nic się nie dzieje? Martwiłam się wczoraj:tak: Ale rozumię, że zostałaś w domu, też bym nie chciała, żeby moje niemiłe położne w szpitalu widziały we mnie wariatkę i panikarę. A z ginem się umówiłaś?

Boli strasznie...a Aluś już nie dokazuje tak, jak chociażby przedwczoraj - kopie, ale mniej, jakby rzadziej...jutro wszystko gin powiem...
Co do lewego boku, to u mnie różnie - raz kopie tam, raz na prawym, a raz wypina się dupką na środku brzucha.
Spać nie możesz?
buziak Kochana

wiecej palmien nie bylo.. tylko ta jedna plamka na szcescie... cisnienie jest ok... jak tylko sie uspokoilam to bylo 130/71 wiedzialam ze tamto bylo ze strachu bo sie bardzo balam ze to juz!!!:szok: mdlosci sa nadal do kibelka tez caly czas biegam... apetytu brak tylko pic mi sie na szczescie chce... cala noc prawie nie spalam czyli juz druga z rzedu a moj maz przy tym tak samo bo ciagle slyszal jak pojekiwałam... mala strasznie dokuczliwie kopie.. tak jeszcze nie robila nigdy!!! chyba sama sie boi przyjscia na swiat i moze zapiera sie nozkami przed tym:tak:

do gina mam iść w czwartek.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ehh moja siostra się uparła na dotykowy i chce sobie wziąć z mixa takiego...wybijam jej to z glowy, ale ona jest w niego zapatrzona jak w obrazek!
Nigdy nie marzyłam o dotykowym, bo zakladalam, że będzie z takim więcej problemów i szybko się popsuje. Mogłam sobie kupic każdy tel praktycznie, ale wybrałam SE K800i - normalny tel, ceglasty nawet, żebym nie zgubiła go nigdy:-D

ehh moja siostra się uparła na dotykowy i chce sobie wziąć z mixa takiego...wybijam jej to z glowy, ale ona jest w niego zapatrzona jak w obrazek!
Nigdy nie marzyłam o dotykowym, bo zakladalam, że będzie z takim więcej problemów i szybko się popsuje. Mogłam sobie kupic każdy tel praktycznie, ale wybrałam SE K800i - normalny tel, ceglasty nawet, żebym nie zgubiła go nigdy:-D

Wybij jej to z głowy!!! ale ja muszę coś z tym zrobic??? może zadzwonic do rzecznika praw konsumenta i pwoiedzieć o tym ze tel sam nagle przestał reagować a serwis odmawia naprawy na gwarancję!!! ja zaluje ze go kupilam bardzoo a to w sumie nie jeste nie wiadomo jaki tel tylko LG KU990i.... i co??? i dupa blada!! ale nie poddam sie zwlaszcza ze jestem w ciazy hormony mi buzuja a od wczoraj zwlaszcza!!!! musze skolowac jakis zastepczy!!!!

Kurcze dopiero? mógł Cię dziś przyjąć i zbadaczyć co się dzieje...
Ja w 33 tc wylądowałam własnie na patologii, bo jedną czerwoną plamkę miałam na gaciach i bóle. Oczywiście to wszystko z nerwów było (exam miałam) szyjka sie skróciła tylko troszkę, ale potem juz było wszystko dobrze i 2 dni leżałam bez sensu...ale chociaz mi badania ogólne zrobili wtedy - jakiś pożytek...

No ale Ty dalej jesteś już...i niepokoja mnie te ciągłe kopanie małej. Wszędzie piszą, że w przypadku kiedy czujesz wzmozone ruchy dziecka (inne od tych wczesniejszych), to powinno się jednak zbadać ciężarną...powiedziałaś o tym ginowi? Że mała tak kopie inaczej i bardziej?

wstanęłam..
oglądnełam wieczorem Piłę VI i co?
sensacji nie ma.. poza tym ze jestem święcie przekonana że będzie kolejnych 6 części bo znowu jest ktoś do zabijania..
chory ten film jakiś.. :-D ale wszystkie 6 części musiałam obejrzeć :-D
zjadłam sniadanko i czeka mnie wyprawa do Jastrzebia o_O

kiepska VI? kurcze zbieramy się, żeby ściągnąć ją, ale jakoś zawsze zapominamy...
No praktycznie wszystkie są takie same...

reklama
Cześć i czołem, u nas dziś w nocy wiało że spać nie można było, myślałam że okna powyrywa. Wczorajszy dzień był ciężki, mam nadzieję że dziś samopoczucie lepsze bedzie bo mam parę rzeczy do zrobienia. Wczoraj mierzyłam swoje gabaryty w brzuszku dobiłam do 103cm (72cm przed ciążą) i biodra 100cm (97cm przed) czy wam też tak mało w bioderkach przybyło?:szok:

Do góry