reklama
G
Georgina
Gość
Dla cyklu 28dn? Kurcze ja miałam 26dn:-) I z OM wychodzi 24.12Wiesz co, ale ja miałam bardzo długie cykle-38 dni więc marne szanse że urodze wg terminu z om bo te terminy sa wyliczane dla cyklu 28-dniowego. Trzymam się tego z pierwszych dwóch usg- w 8 i 13 tyg- wyszly takie same. Potem te terminy nie sa miarodajne wiec nawet sie nimi nie przejmuje. A jak będzie w rzeczywistości to zobaczymy;-)
Lecę Was dalej nadrabiać
G
Georgina
Gość
Wiem, że jestem szczupła, na figurę nie narzekam:-) Ale każda kobietka w sobie cosik znajdzie nie tak:-):-) Mi jak już pisałam wyżej włosy strasznie przeszkadzały, ale ostatnio już jest dobrze:-):-)Georgina ale Ty przecież super wyglądasz, szczupła i w ogóle. A ja przy 17kg na plusie to prawie szersza niż dłuższa. Jak się przełamię to wkleję na zamknięty jaki grubasek ze mnie.
emwu76
Fanka BB :)
Wiem, że jestem szczupła, na figurę nie narzekam:-) Ale każda kobietka w sobie cosik znajdzie nie tak:-):-) Mi jak już pisałam wyżej włosy strasznie przeszkadzały, ale ostatnio już jest dobrze:-):-)
czyli jednak wolisz jak masz troszke dluzsze te wloski? Ja tez Cie wole z ciut dluzszymi
madziara-kr
Fanka BB :)
dziewczyny ile wcinacie magnezu?
ja mam brac 3 razy po 2 tabl dziennie asmag forte
sporo... 6 tabl/dziennie
ja mam brac 3 razy po 2 tabl dziennie asmag forte
sporo... 6 tabl/dziennie
G
Georgina
Gość
Powiem tam. Miałam przez 1.5roku asymetryczną fryzurę. Ale jak wiadomo kobietom często się nudzi dana fryzura i chce nowości. No i stwierdziliśmy z Moim, że będę zapuszczać. Miałam z jednej strony włoski krótkie na chłopaka:-) a z drugiej na boba. Niektóre z Was pewnie wiedzą. No i fryzjerka dobra znajoma powiedziała, że aby mi włosy super rosły to powinnam ściąć ten długi bok. No i sobie ścięłam i miałam mega krótkie włoski. Ale w ciągu 2 miesięcy tak mi ładnie odrosły, że teraz mam boba. Ciut krótsza wersja, ale jest bob. Taką fryzkę kiedyś miałam i mi odpowiada, ale oczywiście zapuszczam dalej:-):-)czyli jednak wolisz jak masz troszke dluzsze te wloski? Ja tez Cie wole z ciut dluzszymi![]()
Najważniejsze, że już nie skomlam po kątach bo przyznam ''wyjść'' z mega krótkiej fryzki na boba było ciężkie. Psychicznie zwłaszcza ahahaha.
A wiesz Georgina z drugiej strony to ciekawe doświadczenie. Ja przed ciążą miałam praktycznie takie gabaryty jak Ty: niecałe 160 cm wzrostu i 48 kg. Teraz ważę 65kg i gdyby nie ciąża to nigdy bym nie zobaczyła jak to jest jak mi nigdzie kości nie wystają hihi. Po porodzie chciałabym ważyć tak ok.50kg. A zamieszczałaś zdjęcia z aktualną fryzurką, bo jakoś nie mogę sobie przywołać w pamięci?
D
daffodill
Gość
RACJA !!!!!!! Macie przyklad mnie .....wysokie cisnienie = szybkie cc ( przy tabletkach ktore nie daway rady zbic cisnienia)
Asiu ja to wszystko wiem... ale jak pewnie wiesz bylam w szpitalu na to cisnienie i opuchlizne.. i tam nie bylo tak zle.. w domu zbyt aktywna jestem i dlatego.. a tam polezalam 4 dni i cisnienie bylo ok i opuchlizna sie zmniejszyla co bylo widac na wadze bo 2kg spadlam... ale lekarz moj jest dzis w szpitalu i mi powiedzial ze mam przyjechac dopiero jak beda skurcze i gdyby to plamienie przerodizlo sie w krwawienie.. a tak to moze byc tylko od rozwierania.... brzuch mi sie nie stawia jest miekki tylko Julka mocno kopie jakby mi dawala znaki "mamo ja chce wyjsc".
lekarze nie stwierdzili nic zlego badania wyszly super i nie chca mnie tam widziec wczesniej niz jak sie akcja nie zacznie tymbardziej ze juz raz bylam z bolami to kazali nie panikowac i siedziec spokojnie w domu az skurcze stana sie regularne.. mowili do mnie troche jakbym byla wieloródka a przeciez ja pierworódka i nie wiele wiem.. ale mama byla teraz u mnie i w razie co wszyscy jestesmy w gotowosci wraz z mezem.. on to w sumie chodzi i mowi ze sie boi i ze koniecznie trzeba aparat naladowac bo chce zrobic zdjecie julce tuz po urodzeniu zanim ja wytra z tych wód i krwi... podziwiam meza ze umie o tym myslec
reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
Laski jakie miałyście ostatnio wyniki krwi tzn hemoglobina??? Wiecie jakie są normy w 3 trymestrze