G
Georgina
Gość
Jaka sweet!!:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka sweet!!:-):-)
A gdzie Monia mieszkasz?I moje drogie to, że mieszkam na drugim końcu Polskie- nie znaczy, żeby o mnie zapominać ;-);-)[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Ja długo chodziłam w dresiakach bo przy remontach szkoda mi było ubrać się w coś fajnego, ale remonty za nami a ja ostatnio podupadłam w kwestii pewności siebie odnośnie mojego wyglądu i musiałam sobie co nie co zmienić. I padło na to, że zamiast dresiaków ubrania, w których dobrze się czuję i ładnie przede wszystkim.ja generalnie codziennie gdzies wychodze. Staram sie byc poza domem. Wtedy motywacja do ubrania sie jest . jednak jak sama jestem rano w domku i jeszcze to forum to czas leci jak nie wiem a ja nadal w dresach.... i ten len mnie poprostu trzyma za noge i nie chce puscic.
Ja mam podobniez OM na 6 styczen,z pierwszego usg na 31 grudzien,potem na 28 grudzien a teraz na 23.12
![]()
my to wiemy, ale chodzi ooo... no zeby wczesniej bylo ;-) bo nie mozemy sie doczekacDziewczyny jakbyście przeczytały dokładnie te daty z usg, to prz każdym pomiarze jest napisane na który tydz jest główka, brzuszek i kość udowa i z tego liczona jest średnia i przy każdym tym pomiarze jest napisane +/- 20/22 dni hi hi hi
Więc do tych terminów z usg należy podchodzić z przymrużeniem oka. Jeśli chodzi o usg to najbardziej miarodajne są te najwcześniejsze pomiary.A im starsza ciąża tym +/- większy
Byłam nianią niejednego Szkaraba i zawsze chodziłam umalowana i włosy poukładane hehe, to samo przy bratankach bliźniakach. (niańkowałam w domu, więc w sumie nie musiałam się pindrzyć).Ja cie podziwiam ! mi by sie nie chcialo malowac lazac tylko po domu ,a w fajnych dresach uwazam ze laska wyglada rownie sexy jak w jeansach
Ciekawi mnie jedynie czy znajdziesz czas albo sily aby sie tylko pomalowac nawet jak nie wychodzisz z domku przy dzidzi !
Ja jak siedze w domu ,chodze w dreesach bo tak lubie ,nie maluje sie bo moj twierdzi ze i bez tego piekna jestem buuu hahahahah a tak wogole to mi sie zyczajmnie nie chce i nie czuje potrzeby nakladania tapety ( jak to twierdzi moj maz) gdy kisze w domku ...of kors jak wychodze z domku to sie tapetuje !
Ja podupadlam tez przy koncowce ahahhah jak jzu sie ruszac nie moglam i spuchnieta lazilam ahahha ...kurde ale jeszcze troche i trzeba bedzie wziasc sie za siebie .Ja długo chodziłam w dresiakach bo przy remontach szkoda mi było ubrać się w coś fajnego, ale remonty za nami a ja ostatnio podupadłam w kwestii pewności siebie odnośnie mojego wyglądu i musiałam sobie co nie co zmienić. I padło na to, że zamiast dresiaków ubrania, w których dobrze się czuję i ładnie przede wszystkim.