Pauluś89
Grudzień 2009
Dobra laski ja lece już się położyć bo znów coś nie tak ze mną. Tzn zawroty głowy i ból brzucha a ciśnienie 157/95
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja cos czulam od rana ale nie chcialam jechac jeszcze bez wyraznych znakow... staram sie byc spokojna.. musze kawe dopic bo oszaleje... dam znac zaraz jak zadzwonie do lekarza.. mimow wszystko pojade do szpitala na IP ale wiecie chcialabym by on byl przy mnie.. chcialam jeszcze zaczekac a teraz strasznie sie boje!!!
To prawda... mnie przeraża jak dzieci będa pełnoletnie i pewnie studia będa płatne, a wiadomo, że dla dzieci chce sie jak najlepiej i chciałabym w jakis sposób zabezpieczyć im przyszłość.
Z tą mysla mam otwarte konto dla Antosia, co miesiąc wpłacamy mu po parę złoty no i z pewnościa przez 20 lat jakaś znacząca sumka się uzbiera;-)
Wlasnie skonczylam rozmawiac z lekarzem... powiedzial ze jak skurczy nie ma i brzuszek sie nie nap0ina to nie powodu do niepokoju.. gorzej jakby to bylo krawienie a to jest narazie tylko 1 plama.. gdyby cos ise zaczelo to mma sie pkaowac i jechac....
A ja już Ci poród zapowiedziałam
Ale i tak lada moment urodzisz:-)
no następna! dziewczyny, nie lekceważcie tak wysokiego ciśnienia!Dobra laski ja lece już się położyć bo znów coś nie tak ze mną. Tzn zawroty głowy i ból brzucha a ciśnienie 157/95
KAWE SOBIE DARUJ PRZY TYM CISNIENIU !! kobieto !!!!!
a myslalas o jakims funduszu czy czyms takim ??
a powiedzialas mu jakie masz cisnienie ?? krwawienie to pewnie czop - nie ma sie czym martwic ale cisnienie jest cholernie niebezpieczne !! ty se narobisz biedy !!!
Wlasnie skonczylam rozmawiac z lekarzem... powiedzial ze jak skurczy nie ma i brzuszek sie nie nap0ina to nie powodu do niepokoju.. gorzej jakby to bylo krawienie a to jest narazie tylko 1 plama.. gdyby cos ise zaczelo to mma sie pkaowac i jechac....
juz nic nie wiem.. pwoiedzial ze w tym tyg to normalne i ze szyjka moze zaczac sie juz roziwerac.. a jesli nie ma skurczy to nic zlego sie nie wydarzy... jeszcze sie trzese hehe ale staram sie byc opanowana.