reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

maarta mi dwóch lekarzy dwa tygodnie temu powiedziało, że pochodzę maksymalnie dwa tygodnie. Chyba przestanę im wierzyć. A może coś się dzisiaj rozkręci.
Trochę mnie wkurza to czekanie na rozwinięcie się akcji porodowej skoro i tak najprawdopodobniej będę miała cesarkę!!!

reklama
haha znowu święta? pierogi, kolędy... ile mozna :-D:-D

Smiej sie smiej ale ja sobie mysle ze wigilli to ja moge nie doczekac i bardzo bedzie mi brakowalo uszkow z barszczykiem i sledzika wiec mam zamiar sobie kupic i sobie zjesc teraz poki moge :-)

chcialas napisac chyba ze chcialabys tak wstawac do niego w nocy ahhahahah ,MOj sie budzi srednio co 2 godziny :-D choc dzisiaj wstalam do niego tylko 3 razy - dal mamusi posac ...no ale zamiast 50 ml mleczka pociagnol sobie 70 ml - oby tylko sie nie rozpedzil za bardzo bo mi mleka zabraknie hahahah

A uwierz ze bym wolala wstawac do niego niz teraz wstaje do samej siebie :-D a to siusiu a to piciu a to zgaga ktora dusi i trzeba posiedziec hehe wiec lepiej do maluszka wstawac nawet co 2 godziny chodz zalazy od dzieciaczka co ile :-)

Ja dopiero od kilku dni mam parę rozstępów na brzuchu w okolicach pępka, z początku szok i smutek, ale już przywykłam i Fissanem będę walczyć:cool2::-)

A ile kosztuje ten fissan 30 zl ?? i ile jest go ?? w aptece mozna kupic??

maarta mi dwóch lekarzy dwa tygodnie temu powiedziało, że pochodzę maksymalnie dwa tygodnie. Chyba przestanę im wierzyć. A może coś się dzisiaj rozkręci.
Trochę mnie wkurza to czekanie na rozwinięcie się akcji porodowej skoro i tak najprawdopodobniej będę miała cesarkę!!!

2 tyg temu lezalam w szpitalu, nieciekawie bylo, szyjka gotowa, lozysko 3 gostopnia i lekarz kazal lezec, sie oszczedzac, zebym te dwa tyg wytrzymala. No i wszytsko sie uspokoilo, ja sie uspokoilam, niczego nie ponaglam, nie wnikam w skurcze braxtona, nic sie nie dziej. Podstawa to spokoj, nie ma co popedzac, termin porodu dlugi jest, tak to juz jest ze pod koneic ciazy czlowiek czeka i czeka i czas sie dluzy....

Smiej sie smiej ale ja sobie mysle ze wigilli to ja moge nie doczekac i bardzo bedzie mi brakowalo uszkow z barszczykiem i sledzika wiec mam zamiar sobie kupic i sobie zjesc teraz poki moge :-)
A uwierz ze bym wolala wstawac do niego niz teraz wstaje do samej siebie :-D a to siusiu a to piciu a to zgaga ktora dusi i trzeba posiedziec hehe wiec lepiej do maluszka wstawac nawet co 2 godziny chodz zalazy od dzieciaczka co ile :-)

A ile kosztuje ten fissan 30 zl ?? i ile jest go ?? w aptece mozna kupic??
Ja płaciłam 22 zł za 100 ml

Ja też tak własnie słyszałam,że te to nic nie bolą w porówniau z porodowymi...a ja już teraz zwijałam się, jęcząc z bólu:szok:

Moj maz zapytal mnie jak silny jest bol porodowy wiec mu odpowiedzialam, zeby sobie wyobrazil, ze jak nacinaja krocze to nie czuje sie tego, ;-) po czym maz zlapal sie za swoje klejnoty i powiedzial ze szczerze wspolczuje;-)

reklama
maarta wiem, wiem. Mi to już naprawdę bliżej niż dalej. Mam nadzieję, że wyrobię się w tym tygodniu. Bo chyba robię się tym coraz bardziej rozdrażniona.
Dziewczynki a chyba nasza Daffi dzisiaj się nie pokazywała, może u niej coś ruszyło?

Do góry