reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A ja przed ciążą ważyłam 50kg, 8 czerwca na II usg miałam 48.6 a dziś 48.8 i jestem nazwana wróbelkiem:p:p Ale mi z tym dobrze:)

zamiast przytyć to Ty chudniesz... też bym chciała mieć mniej :D ale w sumie to teraz na wagę nie zwracam uwagi - mam prawo przybierać i wszyscy wiedza dlaczego więc jest okej :-)

reklama
ja mam już kawał brzuchola :) mam nadzieję że w takim tempie nie będzie rósł, bo w 9tym miesiącu to chyba mnie dźwigiem będą wyciągać :p

Hehe, dobre:-D
Mi Mój dziś z okazji córeczki (fajna okazja:p) kupił sukieneczkę:) Fajna:) Choć musieliśmy jechać wymienić na większą bo mi się w cycuchach nie mieściła:-D Ale teraz jest OK:-)

ja u siebie też zauważyłam takie ciemniejsze włoski na brzuchu, ale tylko od pępka z jakieś 2cm w dół, raz wydają się ciemne, raz normalne hehe. a macie tą ciemną linię od brzucha w dół ? wszyscy to będą mieli czy nie ?

póki co nie zauważyłam u siebie tej linii a z każdym tygodniem zobaczenie jej będzie coraz trudniejsze przez brzuszek:-)
też jestem ciekawa czy to mają wszyscy:confused:

Georgina jak ja Ci zazdroszczę!!!!!!
Mój lekarz mnie wkurza-tak liczyłam na usg w ten weekend a tu zonk! dopiero 25-26 lipiec bo on idzie na urlop:no:
umieram z ciekawości:tak:

ja u siebie też zauważyłam takie ciemniejsze włoski na brzuchu, ale tylko od pępka z jakieś 2cm w dół, raz wydają się ciemne, raz normalne hehe. a macie tą ciemną linię od brzucha w dół ? wszyscy to będą mieli czy nie ?
NO wlasnie ja mam identyczne wloski ,napewno jest ich wiecej ,duzo wiecej niz przed ciaza ahhahaha :) no i sa ciemniejsze ,a raz wydaja sie prawie biale ...ale to pewnie zalezy jak sie na nie spojrzy.Co do ciemnej lini od pepka w doł ,ja nie mam i z Patrykiem w ciazy tez nie mialam ....wiec to chyba nie kazde musza to miec :)

reklama
Do góry