reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam sie znad herbatki i sniadanka:-)ja dzisiaj spalam jak zabita wiec sie wyspalam;-)
Cześć z rana. Mój A o piątej wyjechał do Piaseczna i od tamtego czasu nie śpię:( Aluś szaleje od rana jak nie wiem co. Już chyba za tatą tęskni:) Jeny nawet te 2 tyg będą mi się dłużyć bo poędą następne. No chyba, że mały zacznie pchać się na świat to wtedy dostanie tydz wolnego. Już za nim tesknię. Ach te chłopy:p

Oj teskni sie teskni ale ten czas szybko minie;-)

To nie ma zmiłuj hehehe będzie musiał zrezygnować z planów:) a ja sobie fryteczki robię bo głodna już okropnie jestem

Nie zrezugnuje nigdy! Chyba, że odwołają koncert ze względu na świńską grypę albo zacznę rodzić dzień wcześniej :laugh2::laugh2:

Nieee no muszę urodzic w tym tygodniu (tz przed weekendem) :-D

Cześć Kobietki witam się poweekendowo. Weekend po raz pierwszy od półtora miesiąca spędziłam poza domem.:-)Pochodziłam trochę po mieście, odwiedziłam rodziców i teściów. Kupiłam na wszelki wypadek zestaw Enema, choć podobno u mnie w szpitalu robią lewatywę na życzenie i golą także. Ale jakby się zdążyło w domu to jednak lepiej by było...:tak:

reklama
Moje Alanisko chyba zaczyna cwaniakować w brzuchu już!
Jak chcę sobie podeprzeć rękę albo kubek na brzuchu (niezła półeczka u góry brzucha), to kopie tak długo, aż łaskawie zdejmę wszystko z niego...

Do góry