reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

a ja byłam u wróżki takiej całkiem konkretnej z siostrą kilka lat temu. wszystko co jej powiedziała sprawdziło się, moje jeszcze czeka. zobaczymy.
a pewna cyganka kiedyś zaczepiła mnie na mieście i wywróżyła mi na 100% dwóch synów!zresztą wtedy za 10zł wywróżyć mogła wszystko co by sie chciało ;-)

daffodill, jaki słodziaczek. wygląda na dobrze karmionego :)

Ostatnia edycja:
reklama
hehe to tylko ja juz mam wyprawke gotowa? torbe spakowana ? jedynie co mi brakuje to woda do picia na porod he reszte wszystko mam a i wczoraj kupilam te podklady popoprodowe a JE sie w majtki wklada ??? nie ? hehe bo ja nawet nie otwieralam i nieiwem co to jest dokladnie haha :-D:-D:eek:

to sa wielkieee pampersy heheh... nie no zartuje mega duza podpaska.. u mnie dziewuchy nosily w majtkach ale kilka stron wczesniej dziewczyny pisaly ze w ich szpitalach nawet tych majtek poporodowych nmie mozna nosic i jak chodzily musialy mocno zaciskac nogi i chodzily jak pingwiny!!!

No Wika fajnie masz ze juz jestes calkiem przygotowana... ja nie moge znalezc tych podkladow na lozko.. nie wiem gdzie je trzasnelam... tak samo jak przesialam gorset i rekawiczki od sukni slubnej!!!

Witam z rana, stukam sie kawką hehehe piję dopuki mogę;-)

Daffi super chrzesniak:-D słodziutki!!

Nie szalejcie Dziewczyny, ja bardzo się oszczędzam, przestane jak skończe 38 tydz;-)

Kasia wszytskiego najlepszego!!!!

Witam z rana, stukam sie kawką hehehe piję dopuki mogę;-)
Nie szalejcie Dziewczyny, ja bardzo się oszczędzam, przestane jak skończe 38 tydz;-)
Szaleć do samego porodu!:-D
a po porodzie - stac się szalonym!

Kawa...wczoraj wypiłam 2 i się nakręciłam na wieczór tylko...chyba sobie zaraz zrobię

och to ja bede skromna.. fajna mata bo dostal ją ode mnie:-)

Skromnisia:cool2:
A mata zarąbista:-) Ile dałaś?

to sa wielkieee pampersy heheh... nie no zartuje mega duza podpaska.. u mnie dziewuchy nosily w majtkach ale kilka stron wczesniej dziewczyny pisaly ze w ich szpitalach nawet tych majtek poporodowych nmie mozna nosic i jak chodzily musialy mocno zaciskac nogi i chodzily jak pingwiny!!!

No Wika fajnie masz ze juz jestes calkiem przygotowana... ja nie moge znalezc tych podkladow na lozko.. nie wiem gdzie je trzasnelam... tak samo jak przesialam gorset i rekawiczki od sukni slubnej!!!

heheh a ja sprzedałam suknie za hmm 200z l plus dodatki gratis a zaplacilam za nia ponad 1500 plus dodatki nie pamietam ile hahah nie ma to jak wystawic aukcje od 1 zł na allegro hehehe ale dobrze ze poszla za tyle wiecej miejsca w szafie :-D:-):-)

5 grudnia skonczy 6 miesiecy:-)

słodziutki :-)

heheh a ja sprzedałam suknie za hmm 200z l plus dodatki gratis a zaplacilam za nia ponad 1500 plus dodatki nie pamietam ile hahah nie ma to jak wystawic aukcje od 1 zł na allegro hehehe ale dobrze ze poszla za tyle wiecej miejsca w szafie :-D:-):-)

słodziutki :-)

wyobraz sobie ze moja bratowa znalazla sliczna suknie za 90zl bo dziewczyna tez bardzo chciala miejsce w szafie i juz byla ugadana a klientka sprzedala jej przed nosem na allegro!!!
u mnie tez wyszlo 1500zl.... ale co zrobic jak nie moge odnalezc gorsetu...

reklama

I ja kiedyś taki interes życia zrobiłam:-D:-D:-D oczywiście też suknie slubną sprzedałam, w sklepie cymbeline zapłaciłam za nia z dodtakami prawie 4 tys, tzn nie ja tylko mamusia, no a później wisiała w szafie i wisiała, trafiła sie chętna na kupno i zprzedałam wszytsko za 400 zł:-D:-D

Do góry