luuuzna
Mama Alanka
Natalka pojechala do szpitala !!
Oby wszystko poszło dobrze!:-) Lekkiego porodu jej życzymy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natalka pojechala do szpitala !!
maggie super wiesci;-) moj tez tyle (bez kiku gram) wazyl na usg;-)
ale jestem spiaca....loooo...
OoooNatalka pojechala do szpitala !!
hehe teraz to m sie odechcialo spac..Natalka pojechala do szpitala !!
ja na fenku jade Ty tez??He he - to idą łeb w łeb - ciekawe która z Nas się pierwsza rozpakuje? Ale pewnie ja nie mam szans bo mojemu chyba się wkońcu w brzusiu zaczęło podobać
Pytalam o to lekarza!!!!
usg nie jest potrzebne przy porodzie... lekarz jest w stanie zbadac to ginekologicznie.. u mnie tak robil na wizycie i powiedzial ze mala lezy juz podluznie po czym zrobil usg i tak tez bylo.
trzymamy kciuki na Natalke i Lenke powodzenia dziewczynyNatalka pojechala do szpitala !!
Nie ja nie. Ja się żywię nospą forte 3 razy dziennie i magnezem. Dlatego obstawiam się Ty się prędzej rozpakujesz Tym bardziej że od 2 grudnia już bez wspomagaczyja na fenku jade Ty tez??
i przestaje brac 2 grudnia..
mojemu sie chyba nie podoba...coraz mniej sie rusza...
niby w pt na usg bylo wszystko ok. ale jakos mnie to martwi...
A i zapomnialam dopisac ze zapisala mi no spe forte ze mam brac....