Ja mam dylematy szpitalne ale warszawskie. Czy ktoś mi coś doradzi? Gdzie dobry szpital z salą porodów rodzinnych, najlepiej niepłatną?
Żelazna od paru lat jest w czołówce. Moja przyjaciółka tam rodziła i rzeczywiście warunki rewelacja . Po dwie osoby w sali..można oczywiście za odpłatą mieć jedynkę...Warunki rewelacyjne, po porodzie połozne są na kazde zawołanie, radzą , uczą...Opieka super profesjonalna, szpital czysty, nowocześnie wyposażony... 2 lata temu za poród rodzinny niby trzeba było płacić ,ale moja przyjaciółka z racji tego,że chciałą zdecydować jak się zacznie nie zdekalarowała sie wcześnej ...Poród się zaczął i nikt nikogo nie pytał czy zapłacone za rodzinny czy nie tylko czy tatuś uczestniczy i tym sposobem mąż uczestniczył bez problemów w całym porodzie bez żadnych dodatkowych opłat...
Jedyny dużyyyyyy minus- BARDZO TRUDO jest się tam dostać i pierszeństwo mają osoby, które chodziły tam do szkołe rodzenia... a ta z kolei była płatna...Ale szczegółów musisz się dowiedzieć , bo te informacje mam z przed 2 lat...może coś się pozmieniało...Choć na pewno nie to,że jst to jeden z najabardziej obleganych i cieszący się b. dobrą opinią szpital