reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

"czasami budzi się we mnie dzikie zwierzę i zazwyczaj jest to leniwiec":-D
ja też bym tylko spała
mam zgagę i to kilka razy dziennie
problemy z nerkami
bóle żeber i krzyża
i można by tak jeszcze długo wyliczać:tak:
ja też jutro mam wizytę:tak:

reklama
A mi się stawia w nocy brzuszek, za dnia rzadziej,
jak długo stoję to nogi mi z tyłka chcą wylecieć,
przy długim siedzeniu bolą plecy,
i senność:))

No nic trzeba się teraz Moim zająć bo raczył przyjechać:p

a ja wróciłam ze szkoły rodzenia a tu takie newsy

he he, to miejsca na podium rozdane. Tylko że tak naprawde Marta z chłopakami wyprzedziła Asie i Fifiego. :-D:-D:-D

nie wiem czy was tez ale mnie caly czas wyrzuca z forum... ehhhhh wlasnie probuje doczytac co sie dzieje i widze ze mamy kolejne maluszki grudniowe na swiecie. superrrr ale sie ciesze:-)

Wieści od Asi i Fifiego
"czuję się jako tako, jakoś to pierwsze cięcie było mniej bolesne ale starość nie radość:-D
daję radę
właśnie mnie uruchomili do wstania
trochę pochodziłam
Mały silny że ciągnie cyca aż boli:-)
tatuś z rąk nie wypuszcza
Patryk tak dumny,że chce już brata w domu
jestem naprawdę przeszczęśliwa i dziękuję Bogu za moją rodzinkę i naszego bobaska który właśnie po cycu walnął kupala:-D
pozdrwaiam wszystkie i każdą z osobna
buziaki od Fifiego dla każdej E-ciotki:-):-):-):tak::tak::tak::tak:"

A mi się stawia w nocy brzuszek, za dnia rzadziej,
jak długo stoję to nogi mi z tyłka chcą wylecieć,
przy długim siedzeniu bolą plecy,
i senność:))

No nic trzeba się teraz Moim zająć bo raczył przyjechać:p

Mi nogi odpadaja nawet jak nie stoje...
brzuch stawia sie o kazdej porze dnia niestety a juz najgorsze mam ostatnie nocki... co sie na mecze w bolach to koszmar... dobrze ze sa mniejsze niz te przez ktore bylam w szpitalu ale te sa bardzo czeste i potrafia meczyc przez 1,5godz po czym ustaja na chwile i znow zaczyna sie to samo... jeszcze dzis lezalam z mezem i ja bylam na plecach i jedna noge przelozylam nad jego nogami.. a ten niefortunnie chwycil mnie za kolano i przyciagnal do siebie tak ze cos mi strzelilo i momentalnie mialam lzy w oczach a tak bolało że aż sie zanosilam ale juz jest ok wiec chyba nic sie nie stalo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wieści od Asi i Fifiego
"czuję się jako tako, jakoś to pierwsze cięcie było mniej bolesne ale starość nie radość:-D
daję radę
właśnie mnie uruchomili do wstania
trochę pochodziłam
Mały silny że ciągnie cyca aż boli:-)
tatuś z rąk nie wypuszcza
Patryk tak dumny,że chce już brata w domu
jestem naprawdę przeszczęśliwa i dziękuję Bogu za moją rodzinkę i naszego bobaska który właśnie po cycu walnął kupala:-D
pozdrwaiam wszystkie i każdą z osobna
buziaki od Fifiego dla każdej E-ciotki:-):-):-):tak::tak::tak::tak:"

oj szczęściara... ja już też chcę swojego łobuza przytulić :tak: niech nawet ogromnego kupala walnie :laugh2:

a ja na dzien dzisiejszy m anie wiem czego chce............. i chcialabym i boje sie..... :tak:
ok ide wezme sie za reszte budyniu czekoladowego... mniam :):-)

reklama
też mam wiadomość od Asi z godz: 14:35

Ja powolutku dochodze do siebie. choc glodna jestem masakra wczoraj zjadlam ostatni posilek o 14. macica jak sie obkurcza boli a do tego jeszcze cięta. Ale co tam dam radę. Mały jest taki słodki i śliczny że tylko całuję go cały czas.

p.s. wybaczcie ze tak pozno przesylam wiadomosc ale jak wiecie niedziela jest dniem gdzie moglam wylezec moja akcje.

Do góry