reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
dokładnie, choc teoretycznie one powinny zniknąć po ciąży, ale po pierwsz brzydko wygląda, a po drugie słyszalam ze niektore dziewczyny mowily ze im nie poznikały

oj wygląda okropnie a i czasem nie znikają...mam znajomą, która właśnie dzięki opalaniu w ciąży ma dwie olbrzymie plamy na całych polikach...
Ja mam tendencje do piegów, więc plam jeszcze mi nie potrzeba...i choć bardzo lubie być opalona i nienawidze siebie bladej w tym roku balsam brązujący musi wystarczyć...

Ostatnia edycja:
a najczestsza przyczyna parodontozy - nienalezyta higiena jamy ustnej, wiec dobrze szorujmy ząbki i usuwajmy kamien u dentysty a powinnysmy sie ustrzec tego :)

ja sie na temat moich zabkow nie wypowiadam bo masakre mam z czasow dziecinstwa ... teraz cos udaje mi sie latac ale to ciezki temat jest ...

wiecie co ... pieczenie plackow ziemniaczanych w taka pogode zakrawa na samobojstwo !!!

ja sie na temat moich zabkow nie wypowiadam bo masakre mam z czasow dziecinstwa ... teraz cos udaje mi sie latac ale to ciezki temat jest ...

wiecie co ... pieczenie plackow ziemniaczanych w taka pogode zakrawa na samobojstwo !!!

jak bedziesz systematycznie dbac to Ci sie uda wyleczyc, powodzenia :)

a ja pieke kurczaka to tez samobojstwo, umieram....

a Ty skąd ;> i gdzie rodzisz ? ;p

Ja ze Świerklan i mam zamiar drugi raz rodzić w Wodzisławiu!

Oj dziewczyny ja to chyba jestem wyjątek ze słoneczkiem!Dziś siłą wyrwałam mężowi kosiarkę i pokosiłam sobie godzinkę! Ale pięknie grzało! Oczywiście dłużej nie chciałam się przemęczać ale mogłabym tak godzinami gdybym mogła:-):-):-):-):-)
A plamy i w pierwszej ciąży mi się nie robiły! Piegi przeżyję!!!

reklama
ale uważasz że ok tam jest? ;p
do jakiego gina chodzisz? ;)

ja juz pisalam kilka stron temu ze nawet jakby mnie na cito do porodu wiezli to wszedzie ale nie do wodzislawia !!! wybor jest niezly bo z fajnych szpitali w okolicy jest raciborz, rybnik, jastrzebie (nowa i super porodowka) ... na upartego predzej do rydoltow niz do wodzislawia !!!! mam taki uraz do tego szpitala ze nikt nawet nie wie ...
szfagier na ortopedii lezal - wyszedl z gronkowcem
siostrzenicy narobili na pediatrii wiecej szkody niz pozytku ... wypisalismy ja na wlasne rzadanie i sru do rybnika !!
kolezanka rodzila to mala na oddziale zlapala bakterie (pielegniarki o tym wiedzialy ale zadna slowa nie powiedziala - sprawa wyszla po 1,5 miesiaca jak dziecko juz na cuda leczyli !!!)
zone kolegi nasz wspanialy ordynator gin-pol wyslal z plamieniami do domu w 4 miesiacu bo stwierdzil ze nic sie nie dzieje ... po czym sie okazalo ze ma krwiaka za lozyskiem i zaczelo sie juz lozysko odklejac !!! masakra !!!

Do góry