reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ja tez slyszalam ze szklane sa lepsze dla dziecka..
ale mam 2 z aventu i nie zamierzam kupywac juz szkalnych...
mam nadzieje ze wystarcza bo i tak chce karmic pirsia..
i mam nadzieje ze moje mocne ragnienie i parcie psychiczne na karmienie piersia nam pomoga w tym zeby sie to udalo:)
Ja mam tylko jedną butelkę bo liczę, że i tak będę z niej podawać tylko herbatki albo Mój mleko Małej jak ja będę na uczelni.

reklama
ja mam wizyte za tydzien ... pewnie bedzie szybka bo w pon na oddzial wiec nie ma sensu robic badania co 3 dni !!

mi sie tez zdaje ze oni teraz czasem za bardzo panikuja !!! ale tez duzo robi to ze 50% babek jest leczonych fenoterolem ktory ma opoznic akcje skurczowe !!! efekt jest taki ze trudno potem o jakies porzadne skurcze porodowe i konczy sie porod cesarka !!! /ale to tylko moje zdanie !!/

ja w cubusie bylam i nic ciekawego nie mieli ;/ w H&M mieli tylko mniejsze rozmiarki ... ogolnie lipa ;/
ja mam w poniedziałek jak dotrzymam
a co do fenka to się z Tobą zgadzam
później jest problem z porodem

spadam laski na filmek o samej sobie skoro mąż nazywa mnie Garfieldem:-D

ja mówiłam, żebyś w monopolu skorzystała z przysługujących Ci praw.:-D:-D:-D
Tam mało moherowych beretów, a koledzy zapewne wpuściliby Cię bez problemów :-D:-D
Poza tym przed chwilką wróciłam z Twojego ulubionego sklepu - STER się zwie, byłam w Casto z panem witkiem co robi mi remoncik i skoczyłam do empiku i do sowy po ciasteczka-a teraz mam potężną zgagę- Pan Bóg mnie skarał za obżarstwo.
Wiem wiem zajarzylam dopiero jak Ci odpisala i sie niezle usmialam a no panowie nurki to z checia by mnie wpuscili :) Trzeba bylo na herbatke wpasc i te ciasteczka ze soba wziac :)))

a mi dzis taki moher chcial miejsca w mpk ustapic......... ale to taka staruszka byla ze byloby mi glupio..... i jeszcze jak odmowilam i powiedzialam zeby siedziala bo ja sie dobrze czuje i jade tylko 3 przystanki to sie obrazila i cos tam zaczela gadac ze niewdzieczna jestem......az sie kierowca odezwal i powiedzial jej ze to raczej dobrze powinno o mnie swiadczyc a nie zle.....:-)

smiac mi sie chcialo ale coz...az moja panienka zaczela mi tak skakac po brzuchu ze ludzie ewidentnie sie na moj brzuch przygladali....-no takich cudow juz dawno nie wyprawiala:-):-)

To ja miałam podobną sytuację:-D
Babcina mi ustepuje miejsca - to ja jej mówię, że postoję. To ta mnie siłą usadziła na siedzeniu i zaczęła prawić kazania, jak niebezpieczne jest stanie w autobusie w ciąży:szok:
Może ma przykre doświadczenia?

Wiem wiem zajarzylam dopiero jak Ci odpisala i sie niezle usmialam a no panowie nurki to z checia by mnie wpuscili :) Trzeba bylo na herbatke wpasc i te ciasteczka ze soba wziac :)))

Pana Witka ze sobą miałam, nie mogłam, poza tym Miśka musiałam odebrać z angielskiego- tak więc harmonogram napięty- ale następnym razem :-p kto wie:-D:-D

reklama
Do góry