reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Hej Dziewczyny,

Czytałam super wieści z usg, dobrze dobrze. :tak:
Mam nadzieję że we wtorek ja też będę się cieszyć i okaże się że babka poprzednio się pomyliła ;-)

Lipa tylko że tyle z Nas coraz gorzej się czuje. Narzekania emwu to ja bym się w życiu nie spodziewała. co do wątroby to jak Mały tak wali to można żółcią nawet zacząć wymiotować. Moja mama mi opowiadała że jak była z bratem w ciąży to jej poród wywołali (22 h się męczyła) bo żółcią wymiotowała i się bali że to ... ? nie pamiętam co ale okazało się że niepotrzebnie wywoływali.

Ciekawe co z Daffodill?

A propo butli to ja mam sztuk 1 - Lovi Canoplu.

Się obżarłam chałką z nutelką - mniam

Ostatnia edycja:
jak to sie mowi - nie masz problemow to je sobie stworz !!! mysle ze niepotrzebnie sie teraz przejmujecie butelkami !! narazie martwcie sie jak tu miec pokarm i karmic piersia !!

najchetniej oddam z polowe !!!

ja moge wydac kase na biustonosz dobrej firmy jak wiem ze bedzie dobrze lezal i wysłuży to co za niego zaplacilam !! dlatego lubie kupowac z M&S czy triumpha bo sa swietnie skrojone i kapitalnie sie nosza !!!! ale tam ciazowych nie uswiadczysz !!!

W triumphie są ciążowe, ale wg mnie nie za fajne, przymierzyłam i odłożyłam, choć pojechałam specjalnie i zamierzałam kupić porządny i nie chciałam szczędzić na to kasy, może być też tak, że w tym sklepie w którym byłam był tylko taki beznadziejny model.
Ja jak wcześniej mówiłam kupiłam stanik do karmienia w Cubusie, u nas w szczecinie likwidowali sklep, nawet nie chciał mi się mierzyć w sklepie - wyglądał porządnie i nie był drogi i jak zmierzyłam w domu to okazał się rewelacyjny, ten z triumpha może się przy nim schować. Niestety był tylko jeden tego rozmiaru 80E a sklep i tak już zamkneli ( były większe rozmiary)

witajcie dziewczynki:) niedawno wrocilam od mamusi... a zmeczona jestem jakbym nie wiadomo co robila,,,,, siedziec zle , stac zle o lezeniu nie ma mowy.......... strasznie sie zaczyna robic...:) ale jakos damy rade... do wizyty u pani doktor zostalo 13 dni:) zobaczymy co mi wtedy powie::-):-)

ja mam wizyte za tydzien ... pewnie bedzie szybka bo w pon na oddzial wiec nie ma sensu robic badania co 3 dni !!

Do mnie dzwoniła koleżanka która niedawno urodziła opowiadała mi wrażenia poporodowe, u niej na 6 dziewczyn na sali jedna rodziła SN. U nich (k/Łodzi) jest jakaś plaga cesarek, u nas zresztą też.

mi sie tez zdaje ze oni teraz czasem za bardzo panikuja !!! ale tez duzo robi to ze 50% babek jest leczonych fenoterolem ktory ma opoznic akcje skurczowe !!! efekt jest taki ze trudno potem o jakies porzadne skurcze porodowe i konczy sie porod cesarka !!! /ale to tylko moje zdanie !!/

W triumphie są ciążowe, ale wg mnie nie za fajne, przymierzyłam i odłożyłam, choć pojechałam specjalnie i zamierzałam kupić porządny i nie chciałam szczędzić na to kasy, może być też tak, że w tym sklepie w którym byłam był tylko taki beznadziejny model.
Ja jak wcześniej mówiłam kupiłam stanik do karmienia w Cubusie, u nas w szczecinie likwidowali sklep, nawet nie chciał mi się mierzyć w sklepie - wyglądał porządnie i nie był drogi i jak zmierzyłam w domu to okazał się rewelacyjny, ten z triumpha może się przy nim schować. Niestety był tylko jeden tego rozmiaru 80E a sklep i tak już zamkneli ( były większe rozmiary)

ja w cubusie bylam i nic ciekawego nie mieli ;/ w H&M mieli tylko mniejsze rozmiarki ... ogolnie lipa ;/

a mi dzis taki moher chcial miejsca w mpk ustapic......... ale to taka staruszka byla ze byloby mi glupio..... i jeszcze jak odmowilam i powiedzialam zeby siedziala bo ja sie dobrze czuje i jade tylko 3 przystanki to sie obrazila i cos tam zaczela gadac ze niewdzieczna jestem......az sie kierowca odezwal i powiedzial jej ze to raczej dobrze powinno o mnie swiadczyc a nie zle.....:-)

smiac mi sie chcialo ale coz...az moja panienka zaczela mi tak skakac po brzuchu ze ludzie ewidentnie sie na moj brzuch przygladali....-no takich cudow juz dawno nie wyprawiala:-):-)

reklama
Hehe ale smieszne :DDD NO wiem wiem masz racje a Ty kochana w lidlu tez czekalas bo moher sie wepchnal:)

ja mówiłam, żebyś w monopolu skorzystała z przysługujących Ci praw.:-D:-D:-D
Tam mało moherowych beretów, a koledzy zapewne wpuściliby Cię bez problemów :-D:-D
Poza tym przed chwilką wróciłam z Twojego ulubionego sklepu - STER się zwie, byłam w Casto z panem witkiem co robi mi remoncik i skoczyłam do empiku i do sowy po ciasteczka-a teraz mam potężną zgagę- Pan Bóg mnie skarał za obżarstwo.

Do góry