mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Cześć dziewczyny.
Nessi- no troche tego jest.... Kurcze, ja podobnie jak mea mam tylko koszulę. I to tez sama jej nie kupiłam, ale dostałam;-) Ale jakoś jeszcze nie odczuwam potrzeby zakupów.
Znów leniwy piątek mi się zapowiada- pranie wstawione, jakis obiad wymyślę i cały dzień dla mnie. Może wreszcie by tak coś konstruktywnego zrobić
ja narazie musze jechac zakupic conieco kosmetycznych rzeczy bo za tydzien jak pojde do szpitala to chociaz paste do zebow wypadaloby mic !! /w domu mamy jedna weic nie moge im zabrac od tak
Wiecie co laseczki mam na maxa ochote na jakies ciasto czekoladowe ale takie mokre nie lubie suchotnikow a jak ostatnio z neta wzielam przepis to z mlekiem trzeba bylo tego murzyna jesc a ja chcialam takiego fajnego rozplywajacego sie murzynka albo czekoladowe jakies cudo macie jakis przepis?![]()
kolezanka ostatnio robila ciasto czekoladowe takie bez maki i proszku ... praktycznie sama czekolada ... wogole to wyrosniete nei bylo ale za to jakie pyszne !!! moze wysepie od niej przepis
Bikini i na jakieś wysepki ciepłe) tylko trzeba bedzie wtedy z kilku rzeczy zrezygnować, na wyspach nie przyda się lewatywa hehe
)
ja chyba wolalabym na wyspe w bikini niz do szpitala ...