reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

super wiesci
julka wie co robi i tego sie trzymaj
a dlaczego ma ci psikusa zrobc ?
jak mamusia juz gotowa to i niunia sie szykuje
gratuluje

no nie wiem ale mi sie zawsze tak w zyciu zdarzalo ze jak juz cos zaczynalo sie dziac a ja bardzo na to czekalam to zawsze mnie zawodzilo i bylam pozniej rozczarowana. mam nadzieje ze nie zdecyduje sie wycofac!

reklama
no nie wiem ale mi sie zawsze tak w zyciu zdarzalo ze jak juz cos zaczynalo sie dziac a ja bardzo na to czekalam to zawsze mnie zawodzilo i bylam pozniej rozczarowana. mam nadzieje ze nie zdecyduje sie wycofac!

no raczej odwrotu nie ma :-)
tylko u nas pierworódek ten etap trwa troche dłuzej
mi tez ponad tydzien temu zeszła nizej i szyjka sie skróciła
likorz powiedział ze bardzo dobrze ze to juz wszystko sie odbywa
ze poród niby szybciej sie odbedzie:cool2::eek:

no raczej odwrotu nie ma :-)
tylko u nas pierworódek ten etap trwa troche dłuzej
mi tez ponad tydzien temu zeszła nizej i szyjka sie skróciła
likorz powiedział ze bardzo dobrze ze to juz wszystko sie odbywa
ze poród niby szybciej sie odbedzie:cool2::eek:

no walsnie jestem ciekawa ile to bedzie trwalo... kurcze ta niepwenosc jest teraz najgorsza, bo wiemy że to moze nastapic w kazdej chwili... a mam dzis bardzo kiepski dzien... wszystko mi sie wali w sprawach prywatnych a tu taka piekna wiadomosc:-) chociaz córcia umie już mi sprawiać ogromną radość!

no walsnie jestem ciekawa ile to bedzie trwalo... kurcze ta niepwenosc jest teraz najgorsza, bo wiemy że to moze nastapic w kazdej chwili... a mam dzis bardzo kiepski dzien... wszystko mi sie wali w sprawach prywatnych a tu taka piekna wiadomosc:-) chociaz córcia umie już mi sprawiać ogromną radość!

nic innego nam nie pozostało jak czekac cierpliwie na tego długo wyczekiwango goscia

hmmm dziwne... dostalam PW od mamy czerwiec 2010 z zapytaniem czy popisze z nią.. mam nadzieje ze to nie jakiś wir... pierwszy raz mi sie to zdarzylo a widze ze tylko 2 posty ma napisane!!

reklama
Natalko mam nadzieje ze nie bo ja już na nią tak bardzo czekam zwłaszcza po dzisiejszej wizycie:-) teraz kazdy dzien bede tak obserwowac ze oszaleje chyba....
ja chyba też
szczególnie od tego szukania czopa po majtkach i wód w łóżku co noc:-D

hmmm dziwne... dostalam PW od mamy czerwiec 2010 z zapytaniem czy popisze z nią.. mam nadzieje ze to nie jakiś wir... pierwszy raz mi sie to zdarzylo a widze ze tylko 2 posty ma napisane!!
dziwne:cool2:

moze sie cos wydarzyło o czym my dwie nie wiemy:-D:-D:-)
ja nie rodzę
jadłam, oglądałam seriale i wydarzenia teraz znowu jem
później kąpu i filmek

Do góry