madziara-kr
Fanka BB :)
eee kiepskich,Kiepskiech oglądają???
a mi sie mentosy skonczyly
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eee kiepskich,Kiepskiech oglądają???
ale suuuuper gratulacjeWitam ja już po wizycie u lekarza:-)
O dziwo byłam 1-sza:-)
a więc wiadomości mam takie!!!
Moja Julka szykuje sie do drogi w wielki świat!!!!:-)
Lekarz stwierdził ze mam przyjsc do kontroli za 2 tyg ale pewnie tylu nie wytrzymam bo mala juz zeszla mocno do kanału rodnego i gdybym zaczeła na dniach rodzic to mam dac mu znac i szybko jechac do szpitalaTakze moze juz w przyszlym tyg będę szczęśliwą mamusią!!!
Jejku jak ja się cieszę![]()
oj żeby tylko Julce się nie odwidziałoWitam ja już po wizycie u lekarza:-)
Lekarz stwierdził ze mam przyjsc do kontroli za 2 tyg ale pewnie tylu nie wytrzymam bo mala juz zeszla mocno do kanału rodnego i gdybym zaczeła na dniach rodzic to mam dac mu znac i szybko jechac do szpitalaTakze moze juz w przyszlym tyg będę szczęśliwą mamusią!!!
ja mam tak samo i tego samego się bałam ale na usg wyszło,że wsio okMam pytanie do mam ktore dobrze czuja czkawke dzidzi. Jak czkawkuje to gdzie to czujecie??? Moj niby lezy glowkowo ale ja ta czkawke czuje wyraznie po prawej stronie brzucha. Kurde czy moze on sie poprzecznie obrocil..a wy jak czujecie i jak wasze dzidzie lezà????
Swietne wiesci czekamy z niecierpliwoscia na Julcie!!!!Witam ja już po wizycie u lekarza:-)
Moj szkrab jest ulozony glowkowo i czuje zawsze czkawke wlasnie po prawej stronie pod zebrami chociaz glowke ma na dole po lewejMam pytanie do mam ktore dobrze czuja czkawke dzidzi. Jak czkawkuje to gdzie to czujecie??? Moj niby lezy glowkowo ale ja ta czkawke czuje wyraznie po prawej stronie brzucha. Kurde czy moze on sie poprzecznie obrocil..a wy jak czujecie i jak wasze dzidzie lezà????
oj żeby tylko Julce się nie odwidziało
moje dziecię robiło już 3 podejścia
a teraz jak może wyłazić to siedzi
ja mam tak, ze na calym brzuszku czuje jak reke przyloze, ale wydaje mi sie ze glowka jest na dole, tylko cala ja czkaMam pytanie do mam ktore dobrze czuja czkawke dzidzi. Jak czkawkuje to gdzie to czujecie??? Moj niby lezy glowkowo ale ja ta czkawke czuje wyraznie po prawej stronie brzucha. Kurde czy moze on sie poprzecznie obrocil..a wy jak czujecie i jak wasze dzidzie lezà????
Uff,mam nadzieje ze moj tez nie zmienil polozenia...chociqz dziwne bo troche inaczej go czuje,wczesniej widzialam nozki po lewej stronie,widac jak kosc sie przesuwala,dupka sie po prawejvwypinalla. A teraz od kilku dni nogami jeździ po prawej stronie,widze jak sie przesuwajàja mam tak samo i tego samego się bałam ale na usg wyszło,że wsio ok![]()