reklama
na osiedlu podwawelskim...a gdzie dokladnie macie mieszkanie ?? i jak duze ??
nieduze bo 42m2..
ale lepsze to i mieszkanie samemu niz to 60m2 ktore tu mam i inne atrakcje:-)
madziara-kr
Fanka BB :)
hehe, musze zrobic notatki, mi sie wydaje, ze facetom jest ciezko przerwac pepowine z mamusia, ale tylko wtedy dla mnie to dojarzy facet jak ma dystans do tego co mowi mamusia, niestety moj ciagle w obrobceJejku jak tak czytam co się działo przez ta chwile to az dreszcze mam!!! ciesze sie ze ja takich problemow z mezem nie mam. od samego poczatku jadl mi z reki!! a teraz jak mi sie przeciwstawia to strzelam focha, najpierw pomarudze troche ze juz sie nie odzywam bo wszystko co mowie jest zle itp po czy wstaje i glosno mowie... k.... dluzej tego nie wytrzymam i wynosze sie skoro nie ma tu dla mnie miejsca. Ubieram sie a on wtedy jak to widzi to zawsze biegnie za mna przytula mnie i nie pozwala mi wyjsc! i tak raz na jakis dlugi czas.. ale nasze sprzeczki sa baaaaardzo drobne i bardzo rzadkie. na szczescie wplynelam mu kiedys na ambicje bo poczatkowow bylo tak ze co mamusia powiedziala jego to bylo siwete! wiec mu tak mowilam: "idz do mamy ona ci powie", "zapytaj mamy lepiej ci doradzi", "ona jest najmadrzejsza i wszechwiedzaca" aż zrozumiał ze mam racje i teraz sam mnie prosi zebym przypadkiem nie mowila nic jej jak cos wywinie bo pozniej mu marudzi. moj maz ostatnio to jakis gapciuch... albo chce kupic 30 kg sera albo mnostwo szynki po 30zl za kg jak nie wiem kto by to zjadl. predzej by uschla... a teraz pojechal do firmy szukac portfela bo nie moze znalezc a tam dokumenty i pieniadze!!! co ja sie z nim mam!!
madziara-kr
listopad jest zarabiscie meczacy to chyba najgorszy miesiac .....właśnie usłyszałam pogodę w tvn-ie, taką bardzo pozytywną: padało, pada i padać jeszcze będzie- do piątku
Luzzzik, uwielbiam listopadową pogodę,
grudzien lepszy a potem byle do wiosny i sloneczka!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
na osiedlu podwawelskim...
nieduze bo 42m2..
3 lata mieszkalam na podwawelskim!!!!!!! ... cholera jaki tam byl numer ... taki dluuuuugi blok na wysokosci pawilonu spozywczego !!
chyba 17F/6 ... ale nie jestem pewna ...
madziara-kr
lepszy kątek ciasny ale własny fajna lokalizacja, ja mieszkam na ruczajuna osiedlu podwawelskim...
nieduze bo 42m2..
G
Georgina
Gość
A ja się właśnie zastanawiam czy jutro do ginki jechać na szpili czy na płaskim.. lepiej na płaskim może co by mnie nie opitoliła. Jak myślicie?? Jejciu jak ja nienawidzę płaskich butów!!
madziara-kr
no wlasnie, dziewczyny pamietac co mialyscie i byc dobre dla przyszlych synowychhahahahaha a jak ja sobie pomysle to ja tez bede taka wredna tesciowa
jak mi przyprowadzi Rysiek jakas plastikowa lalke do domu to na pewno wyraze glosno wlasne zdanie
reklama
Chérie
Mama Danielka
to ze jest ok to wiem..
zwlaszcza ze mieszkaniemam w samym centrum i wszedzie blisko....
chodzilabym z dzidzia na bulwary, do parku jordana - tam jest chyba najlepszy plac zabaw,a jak by dorosl to bysmy grali na zakrzowku w pilke:-)
na pewno tam wrocimy niebawem..
ojej jak mi tęskno za Krakowem!!! piękne lata tam spędziłam nawet rok na Nowej Hucie miło wspominam kurcze, to były czasy...