reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
mopja tesciowa w tym plebiscycie byla by na wysoko punktowanej pozycji :)

gdyby mojemu mezowi takim tekstem wyjechala to by tez sie jej solidnie oberalo !! zalujcie ze nie widzicie akcji jak mariusz pije piwko wieczorem po pracy a ta mu z tekstem "ze ona nie chce miec alkoholika w domu !!!!" po czym slyszy "zawsze mozesz sie do raciborza wyprowadzic :)"
dobre:-D

[/QUOTE] zalujcie ze nie widzicie akcji jak mariusz pije piwko wieczorem po pracy a ta mu z tekstem "ze ona nie chce miec alkoholika w domu !!!!" po czym slyszy "zawsze mozesz sie do raciborza wyprowadzic :)"[/QUOTE]

hehheheh moja tez tak ma.... i to chore zeby pic piwko po kryjomu,,,, raz na tydzien kazdemu mozna !!!!! ale moj J za moja namowa przestal sie przejmowac a jak ona cos gada to i ja jej cos odpowiem,,,,,,

skoro juz o tesciowych..... moja wspomniala o tym tapetowaniu ktore chcemy uskutecznic i stwierdzila ze moze lepiej teraz to przynajmniej meble pomoge poprzesuwac bo pozniej bede miala wymowke-dziecko i nic nie zrobie!!!!!!! taaaaaaaaaaa na pewno bede przesuwala 3 czesciowa wieeeeeeeeeelka szafe....

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::eek::eek::eek::eek::eek::biggrin2::biggrin2::biggrin2::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

twoja jest pierwsza w rankingu!!!!!!

mopja tesciowa w tym plebiscycie byla by na wysoko punktowanej pozycji :)

gdyby mojemu mezowi takim tekstem wyjechala to by tez sie jej solidnie oberalo !! zalujcie ze nie widzicie akcji jak mariusz pije piwko wieczorem po pracy a ta mu z tekstem "ze ona nie chce miec alkoholika w domu !!!!" po czym slyszy "zawsze mozesz sie do raciborza wyprowadzic :)"
z piwkiem u na sjest tak samo...
tylko to moj m mowi ze moze sie wyprowadzic a ta zaczyna plakac i dwa dni sie nie odzywa...

ale juz coraz czesciej maz sam mowi o przeprowadzce do krk spowrotem:-)
i ze to mieszkanie ktore tu zrobilismy bedziemy mieli na weekendy:-)
az sie nie moge doczekac;-)

od południa wymiotuję i mam biegunkę... do tego brzuch cały twardy i strasznie bolą mnie krzyże... :confused2:

Nessi, trzymaj się dzielnie!

Ojeju, biedna Cherie, jakbyś za mało problemów miała i za mało cierpiała:-:)-:)-(

Teraz niestety króluje grypa żołądkowa :-:)-( mój synek miał ją w weekend i mój organizm też z nią walczył- objawiało się to tym, że miałam strasznie napięty brzuch i czułam jak mi w środku wszystko buzuje, i byłam strasznie osłabiona i spanikowana jednocześnie.
Kochana trzymaj się ciepło :-)

oj on jest szkolony!!!!pomalutku i sukcesywnie dochodzilam do swego ... w koncu on jest najpierw moim mezem a potem syneczkiem mamusi !!!! ale potrafi sie jej postawic tylko czasem nie wie ze mi na czyms zalezy /jak to bylo z zapraszaniem gosci na swieta /na poczatku sie nie odezwal ale jak mu wyoslilam kwestie to sam z kuzynem gadal i powiedzial mu jak sie sprawy maja :)
spokoj i taktyka mowisz ? :)

reklama
z piwkiem u na sjest tak samo...
tylko to moj m mowi ze moze sie wyprowadzic a ta zaczyna plakac i dwa dni sie nie odzywa...

ale juz coraz czesciej maz sam mowi o przeprowadzce do krk spowrotem:-)
i ze to mieszkanie ktore tu zrobilismy bedziemy mieli na weekendy:-)
az sie nie moge doczekac;-)

a twoj maz pracuje w krakowie ??

Do góry