reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ojjj to nie tylko ja sama i nudziara hihi a ja tez ta plage bede ogladac chociaz troche sie boje horrorow ogladac jak nikogo nie ma w domu ale wydaje sie fajny to sie kusze. Wlasnie opedzlowalam leczo z makaronem i jedynke a co:)
ale to thriller-nie ma duchów tylko mocne efekty:tak:super film
oo niezle, juz jest grupa lipcoweczek 2010... :-)
ale to leci:szok:
ja tez nie ogladam horrorow, mam nadzieje, ze to nie bedzie mega mocne a poza tym jak Natalka poleca to trzeba obejrzec i tyle :)
no oczywiście:-)
NO wlasnie zgadzam sie wiec ogladamy:)
Pani profesor Katherine Winter (Hilary Swank) z Uniwersytetu Stanowego w Luizjanie jest specjalistką od demaskowania zjawisk, powszechnie uważanych za religijne cuda. Jej głęboki racjonalizm zostaje wystawiony na ciężką próbę, gdy trafia do małego miasteczka Haven. Miał tu miejsce tajemniczy fenomen: woda w okolicznej rzece - w niewytłumaczalny sposób - nabrała barwy krwi. Mieszkańcy podejrzewają, że to jedna z dziesięciu plag, które Bóg ma zesłać na ludzkość tuż przed końcem świata.
W maleńkim Haven nie brakuje też takich, którzy winą za dziwne wydarzenia obarczają jedno z miejscowych dzieci, 12-letnią Loren McConnell (AnnaSophia Robb). Uważają ją za wcielenie Antychrysta i powód, dla którego Bóg doświadcza ich owymi nieszczęściami. Dziewczynka istotnie ma w sobie coś niezwykłego. W jej obecności, główna bohaterka nękana jest niepokojącymi wizjami.
Tymczasem w Filadelfii, stary przyjaciel pani profesor, pastor Michael Costigan (Stephen Rea) z przerażeniem spostrzega, że jego ulubione zdjęcie Katherine staje w ogniu. Wygląda na to, że jej wizyta w Haven to element jakiegoś szatańskiego planu. Podobnie jak kolejne, coraz gwałtowniejsze kataklizmy nękające miasteczko...

reklama
Helloł bejbe!!
ale tu swiateczna cisza-nawet nie bylo tyle do nadrabiania:tak::tak:
jak tu dzisiaj zagladalam to myslalam, ze juz bedzie cos wiadomo o natalce, ze cos ruszylo-a tu lipa:-:)-(
no to ja jestem kolejna na cordafenie( po ktorym kreci mi sie w glowie), nospie forte i dipherganie(lek uspokajaacy, po ktorym zasypaiam na siedzaco)
ale poprawy za bardzo nie widze!!
troche tematow tu bylo poruszane ale co do odwiedzin to ja se moge gadac:sorry::sorry: pare lat temu glupia bylam bo jak szwagierka rodzila to i w szpitalu bylam i jak wrocila do domu to tez zaraz tam bylam-wiec ona tez zaraz wpadnie:eek::eek: ale ja przezyje-gorzej jak tesciowa wpadnie:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

MOj ma kontrakt 8 tygodni w morzu na 8 w domku a teraz moze sie uda zmienic na 4 tyg na 4 wyjdzie w najblizszych dniach ale wtedy bede musiala byc pechowo w ostatnich 4 tyg ciazy sama bo tak pechowo akurat wyjdzie
Dzielna babka musi byc z Ciebie :) ale w sumie te 8 tygodni co pozniej jest w domku to pewnie Ci wynagradza :) klopsik z tym koncem ciazy, ze akurat.. pewnie nie bedzie mogl wysiedziec na tym statku...

Helloł bejbe!!
ale tu swiateczna cisza-nawet nie bylo tyle do nadrabiania:tak::tak:
jak tu dzisiaj zagladalam to myslalam, ze juz bedzie cos wiadomo o natalce, ze cos ruszylo-a tu lipa:-:)-(
no to ja jestem kolejna na cordafenie( po ktorym kreci mi sie w glowie), nospie forte i dipherganie(lek uspokajaacy, po ktorym zasypaiam na siedzaco)
ale poprawy za bardzo nie widze!!
troche tematow tu bylo poruszane ale co do odwiedzin to ja se moge gadac:sorry::sorry: pare lat temu glupia bylam bo jak szwagierka rodzila to i w szpitalu bylam i jak wrocila do domu to tez zaraz tam bylam-wiec ona tez zaraz wpadnie:eek::eek: ale ja przezyje-gorzej jak tesciowa wpadnie:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
tesciowa brrrrr, a czemu ma wpasc? brrr niech w domu siedzi i grzecznie czeka na swoja kolej na odwiedziny

Dzielna babka musi byc z Ciebie :) ale w sumie te 8 tygodni co pozniej jest w domku to pewnie Ci wynagradza :) klopsik z tym koncem ciazy, ze akurat.. pewnie nie bedzie mogl wysiedziec na tym statku...
Juz sie przyzwyczailam wiesz cos za cos nie ma go 8 tyg ale pozniej jestesmy ze soba 24 h na dobe robimy duzo fajnych rzeczy intensywnie czas spedzamy i sie nie klocimy praktycznie jedynie wlasnie teraz pechowo wyjdzie ale jak bedzie trzeba to wytrzymam nie mam wyjscia

Juz sie przyzwyczailam wiesz cos za cos nie ma go 8 tyg ale pozniej jestesmy ze soba 24 h na dobe robimy duzo fajnych rzeczy intensywnie czas spedzamy i sie nie klocimy praktycznie jedynie wlasnie teraz pechowo wyjdzie ale jak bedzie trzeba to wytrzymam nie mam wyjscia
rozumiem :)
na pewno jak wroci to Was rozpiesci i sie Wami cudnie zajmie!

reklama
Do góry