idę się kąpać po wydarzeniacha to z pewnością przyniesie ulgęNatalka
jak tam dziewczyno? lepiej cos?
NeSSi sie nie odzywa tez ...
ale mam zgagę po szarlotce ale to normalne po proszku do pieczenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
idę się kąpać po wydarzeniacha to z pewnością przyniesie ulgęNatalka
jak tam dziewczyno? lepiej cos?
NeSSi sie nie odzywa tez ...
NO fakt jak oferuja podnoszenia kwalifikacji to trzeba korzystac bo kogo stac na zrobienie takich kursow. Hmm na kolacje nie mam weny pewnie bagietka z czyms co znajde w lodowceno jasne, to na pewno jakis wartosciowy kurs, ktory zaprocentuje w przyszlosci, fajnie, ze ma takie mozliwosci
jakies pomysly na kolacyjke? nie mam weny....
szarlotka.... bosko nawet jak ze zgaga w pakiecieidę się kąpać po wydarzeniacha to z pewnością przyniesie ulgę
ale mam zgagę po szarlotce ale to normalne po proszku do pieczenia
za dużo się tego nazbierałohihi a czemu chcesz wojowac, Ty sie nie mozesz denerwowac, jacy faceci sa kazdy wie, moze sobie odpusc i lepiej zabezpiecz przekaski na plage
no wlasnie burek czy inny azorek wazne, ze smaczny
jak plecory?
Helloł bejbe!!
ale tu swiateczna cisza-nawet nie bylo tyle do nadrabiania
jak tu dzisiaj zagladalam to myslalam, ze juz bedzie cos wiadomo o natalce, ze cos ruszylo-a tu lipa:--(
no to ja jestem kolejna na cordafenie( po ktorym kreci mi sie w glowie), nospie forte i dipherganie(lek uspokajaacy, po ktorym zasypaiam na siedzaco)
ale poprawy za bardzo nie widze!!
troche tematow tu bylo poruszane ale co do odwiedzin to ja se moge gadac pare lat temu glupia bylam bo jak szwagierka rodzila to i w szpitalu bylam i jak wrocila do domu to tez zaraz tam bylam-wiec ona tez zaraz wpadnie ale ja przezyje-gorzej jak tesciowa wpadnie
hmmmm tylko, ze ona bedzie w domu
no jasne, to na pewno jakis wartosciowy kurs, ktory zaprocentuje w przyszlosci, fajnie, ze ma takie mozliwosci
jakies pomysly na kolacyjke? nie mam weny....
Witajcie:-) jakis ten dzien nie bardzo ,,,, ja mam lenia a moj znow spi!!!!!!!! chyba i ja wojne jakas zaczne.... ani sie przytulic ani co,,,,,,,,,,
a ja sie dzis czuje conajmniej dziwnie,,, jakbym miala za chwile urodzic-chociaz nie wiem jak to jest:-)
i jeszcze cholera chrapac mi zaczal!!!!!!!!!!!! ubije go zaraz!;-)
polecam
Świetny film
tościki z serkiem i papryczkąNO fakt jak oferuja podnoszenia kwalifikacji to trzeba korzystac bo kogo stac na zrobienie takich kursow. Hmm na kolacje nie mam weny pewnie bagietka z czyms co znajde w lodowce
ze śmietanką i cynamonemszarlotka.... bosko nawet jak ze zgaga w pakiecie