karnitynka1982
Fanka BB :)
NO wlasnie zgadzam sie wiec ogladamyja tez nie ogladam horrorow, mam nadzieje, ze to nie bedzie mega mocne a poza tym jak Natalka poleca to trzeba obejrzec i tyle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NO wlasnie zgadzam sie wiec ogladamyja tez nie ogladam horrorow, mam nadzieje, ze to nie bedzie mega mocne a poza tym jak Natalka poleca to trzeba obejrzec i tyle
moj juz ma chyba malo miejsca...rusza raczkami wiecej..tez Wam tak brzuszki podskakuja? moja szaleje chyba mi ktos podrzucil to dziecko, bo to calkiem nie w moim stylu taka aktywna byc
Kasiekkrk chetnie bym sie spakowala i wpadla ale jeszcze bede sie musiala potem u Ciebie rozpakowac i co wtedyNO wlasnie zgadzam sie wiec ogladamy
My się nie nudzimy. Ja wpierw robiłam zado na wykłady, potem sprzątałam w szafie a Mój robi porządki w naszej sypialni i w pokoju Małej po remontach, potem się zabiera mam nadzieję za te panelea ja siedze z mezem i tez sie nuuuuudziiiimyyyyy
moja czasem jak mam reke na brzuszku to sie pod nia odzywa, piataka przybija :>moj juz ma chyba malo miejsca...rusza raczkami wiecej..
a nozki to juz tylko przeprostowuje...ale za to jak to boli mamusie
Ojjj to nie tylko ja sama i nudziara hihi a ja tez ta plage bede ogladac chociaz troche sie boje horrorow ogladac jak nikogo nie ma w domu ale wydaje sie fajny to sie kusze. Wlasnie opedzlowalam leczo z makaronem i jedynke a co
tez Wam tak brzuszki podskakuja? moja szaleje chyba mi ktos podrzucil to dziecko, bo to calkiem nie w moim stylu taka aktywna byc
bidulo moze jedz od razu na izbe...
nie ma co czekac kolejna taka noc...
trzymam kciuki zebys wytrzymala jeszcze kilka tygodni!!
MOj ma kontrakt 8 tygodni w morzu na 8 w domku a teraz moze sie uda zmienic na 4 tyg na 4 wyjdzie w najblizszych dniach ale wtedy bede musiala byc pechowo w ostatnich 4 tyg ciazy sama bo tak pechowo akurat wyjdzieKarnitynka a jak Twoj mezczyzna wyjezdza to na dlugo?
ja pierwszy raz mojego puscilam i pierwszej noca cala przebubalam, nie wiedzialam nawet, ze taka lajza ze mnie ;/
Ale to zdanie napisalam hehe zapatrzylam sie w tv i sie troche powtorzylamMOj ma kontrakt 8 tygodni w morzu na 8 w domku a teraz moze sie uda zmienic na 4 tyg na 4 wyjdzie w najblizszych dniach ale wtedy bede musiala byc pechowo w ostatnich 4 tyg ciazy sama bo tak pechowo akurat wyjdzie