reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Karnitynka a jak Twoj mezczyzna wyjezdza to na dlugo?
ja pierwszy raz mojego puscilam i pierwszej noca cala przebubalam, nie wiedzialam nawet, ze taka lajza ze mnie ;/

Ojjj to nie tylko ja sama i nudziara hihi a ja tez ta plage bede ogladac chociaz troche sie boje horrorow ogladac jak nikogo nie ma w domu ale wydaje sie fajny to sie kusze. Wlasnie opedzlowalam leczo z makaronem i jedynke a co:)

mimo ze natalka poleca horrory sa nie dla mnie !! mialabym juz po nocce na bank !!

tez Wam tak brzuszki podskakuja? moja szaleje :rofl2: chyba mi ktos podrzucil to dziecko, bo to calkiem nie w moim stylu taka aktywna byc :happy:

moja tez dzis szaleje

bidulo moze jedz od razu na izbe...
nie ma co czekac kolejna taka noc...
trzymam kciuki zebys wytrzymala jeszcze kilka tygodni!!

nessi chyba kasia ma racje !! szpital juz dzis bedzie lepszym rozwiazaniem !!

Moja Myszka bardzo często wypycha pupcię i nóżki:)
Co do skurczy to i mnie dopadają coraz częściej. Ale po Forte mijają. Chyba będę ją dziennie jadła z tego co już teraz zauważyłam. Ale lepiej wziąć niż mieć te paskudy. Na szczęście nie są bolesne.

Karnitynka a jak Twoj mezczyzna wyjezdza to na dlugo?
ja pierwszy raz mojego puscilam i pierwszej noca cala przebubalam, nie wiedzialam nawet, ze taka lajza ze mnie ;/
MOj ma kontrakt 8 tygodni w morzu na 8 w domku a teraz moze sie uda zmienic na 4 tyg na 4 wyjdzie w najblizszych dniach ale wtedy bede musiala byc pechowo w ostatnich 4 tyg ciazy sama bo tak pechowo akurat wyjdzie

reklama
Do góry