reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

na innych forach mocno sie rozpisuja, ze czasem lekarze zapominaja o tym badaniu, tak wiec dopilnujmy sobie - wymaz na paciorkowce miedzy 34-36 tyg

ciekawe co mi beda robic w szpitalu ...

to brzmi optymistycznie:) tez czytalam , ze przez porod "ubedzie" 5-7 kg, do tego przez pierwsze dni bedzie schodzic opuchlizna wiec moze szybko bedziemy mniami mummy :)

ja tam w cuda nie wierze ... moj powrot do wagi z przed ciazy potrwa chyba troche dluzej !!! a juz wogole do wagi z przed leczenia hormonalnego !!! w sumie jest tego cale 28kg !!!

Jeju ale mi sie dzis nudzi fajnie macie mezow i rodzinke kolo siebie a ja caly dzien na kanapie sama dobrze ze forum jest chociaz dzis cichutko. Z tych nudow zrobilam obiad a do tej pory go nie zjadlam bo mi sie nie chce makaronu ugotowac ale wlasnie to robie bo zglodnialam w miedzyczasie zjadlam pol czekolady milki bialomlecznej wypas.

a ja siedze z mezem i tez sie nuuuuudziiiimyyyyy

reklama
Jeju ale mi sie dzis nudzi fajnie macie mezow i rodzinke kolo siebie a ja caly dzien na kanapie sama dobrze ze forum jest chociaz dzis cichutko. Z tych nudow zrobilam obiad a do tej pory go nie zjadlam bo mi sie nie chce makaronu ugotowac ale wlasnie to robie bo zglodnialam w miedzyczasie zjadlam pol czekolady milki bialomlecznej wypas.
ja tez sama :-( chlopina w serbii do piatku i wlasnie czytam ze tam AH1N1 sie rozpanoszylo
mam nadzieje, ze nic nie przywlecze

ja dzis sie zachwycilam marchewka z groszkiem :) no i mentosy sa ciagle moim ulubionym daniem ;-)

to brzmi optymistycznie:) tez czytalam , ze przez porod "ubedzie" 5-7 kg, do tego przez pierwsze dni bedzie schodzic opuchlizna wiec moze szybko bedziemy mniami mummy :)
co będziemy???:-D
rozwaliłaś mnie:-)

ja nie mam koło siebie męża i rodzinki i cieszę się że chwilowo jestem sama bo powrót męża oznacza tylko jedno-kompletny bałagan w domu przez 2 dni co strasznie mnie wkurza
ja zmykam na Brzydulę która szczerze powiedziawszy coraz bardziej mnie drażni a później kąpiel, papusianie i seans filmowy

mam chrapkę na "plagę "dzisiaj na polsacie ale nie wiem czy wytrwam tym bardziej,że rano muszę na badania wstać

co będziemy???:-D
rozwaliłaś mnie:-)

ja nie mam koło siebie męża i rodzinki i cieszę się że chwilowo jestem sama bo powrót męża oznacza tylko jedno-kompletny bałagan w domu przez 2 dni co strasznie mnie wkurza
ja zmykam na Brzydulę która szczerze powiedziawszy coraz bardziej mnie drażni a później kąpiel, papusianie i seans filmowy

mam chrapkę na "plagę "dzisiaj na polsacie ale nie wiem czy wytrwam tym bardziej,że rano muszę na badania wstać
no plan jest taki, ze bedziemy apetyczne mamuski :)

ciekawe co mi beda robic w szpitalu ...

ja tam w cuda nie wierze ... moj powrot do wagi z przed ciazy potrwa chyba troche dluzej !!! a juz wogole do wagi z przed leczenia hormonalnego !!! w sumie jest tego cale 28kg !!!

a ja siedze z mezem i tez sie nuuuuudziiiimyyyyy
ostatnio w rozmowach w toku byla dziewczyna, ktora wlasnie przez leczenie zlapala 30 kg, ale bardzo ladnie doszla do siebie, narzekala tylko na rozstepy, ale ja przytylam 13 i tez mam te dziady rozstepy :crazy:

reklama
Do góry