reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

to Ci się Dagmar poszczęściło.. :)

ja dzisiaj będę na wysokich obrotach.. w nocy nie spałam.. jedynie teraz ze 3 h załapałam snu...
siły już nie mam.. albo mi tak w tej ciąży odbija albo ja nie wiem.. ale strasznie sie wszystkim przejmuje.. i mam ochote nakrzyczeć na kazdego kto jest w pobliżu..

wczoraj miałam akcje w tesco..
strasznie mnie brzuch bolał.. tzn łapały mnie dość mocne skurcze jeden jak stalam w kolejce a dwa przy kasie.. a kolejki nie z tej ziemii .. juz chcialam isc na informacje i tam to skasowac nagle widze ze idzie kasjerka.. no i trafilo ze weszla na kase przy ktorej ja stałam no i podchodze pierwsza taka na pół zgieta.. a taka stara baba sie mi ryje i drze morde na mnie ze to ona ta kasjere zalatwiła i ona ma pierwszenstwo..!!
a ja miedzy jednym skurczem a drugim
'Ty stara lampucero nie widzisz zem kobieta w ciąży a do tego chyba zaczynam rodzić?' ( a do porodu daleko :-D )
a ona dalej swoje.. podeszlam kulturalnie wcisnelam sie brzuchem i mnie kasjerka skasowala.. a ta mi za plecami
'bo puszcza sie taka a potem oczekuje pierwszenstwa'
to ja sie odwracam lapie za aparat zrobiłam jej zdjecie i gadam do niej
'to poczeka pani teraz ladnie w domu na list ze sadu bo sie postaram zeby wytoczyc pani sprawe o zniesławienie'
hahahaha :-D byście widziały jej minę.. :-D
Co za babiszon!!!!!!!! Wnerw totalny. Ja to bym chyba jej przyłożyła. Stare baby śa najgorsze! Kur... seksu im brakuje już czy co!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ja po takich słowach to chyba bym jej nawrzucała i to niezle .....albo bym ja czyms uderzyła normalnie .... za takie słowa..... i ze jeszcze hormony grasuja to tymbardziej wieci tak w miare spokojnie zaaregowałas brawo! ja bym tak nie umiała :tak:
uderzyłabvym i jeszcze bym miala problemy..co nie zmienia faktu ze chcialam.. :-D
Co za babiszon!!!!!!!! Wnerw totalny. Ja to bym chyba jej przyłożyła. Stare baby śa najgorsze! Kur... seksu im brakuje już czy co!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pewno brakuje :-D
hahaha chyba bez kitu im brakuje ;-)
nam też niedługo zacznie brakować :-D

Hej laseczki ale mi smaka od rana narobilyscie ja bym tez ten przepis na 3 bita poprosila:)
AnooLa nie wierze co za baba ale dobrze jej powiedzialas tak trzymac!!!
Georgina fotki cudowne ciesze sie ze malutka zdrowa tak spojrzalam na swoje usg z ciekawosci i ja mam lozysko stadium 1 hehe wiec chyba za szybko nie urodze:)
Zmykam sie kapac.

hahaha chyba bez kitu im brakuje ;-)
Szczerze to mi już też brakuje. Ale to z mojej winy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mój chce i co trochę akcję by rozpoczynał a ja jakąs mam blokade bo te kilogramy i już roztępy... ehhhh:-( muszę sobie cos w głowie poprzestawiać zwłaszcza, że już się obraża, że myśle, że mu przeszkadza brzuszek i roztępy a tak nie jest

Szczerze to mi już też brakuje. Ale to z mojej winy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mój chce i co trochę akcję by rozpoczynał a ja jakąs mam blokade bo te kilogramy i już roztępy... ehhhh:-( muszę sobie cos w głowie poprzestawiać zwłaszcza, że już się obraża, że myśle, że mu przeszkadza brzuszek i roztępy a tak nie jest
mojemu brzuszek nie przeszkadza ale ma mnie za blachare wiec nie bede sie z nim kochac.. ;)
boszzz jaki on jest pusty.. bo sie nam wczoraj auto zepsulo.. ( co z tego ze od pol roku debil szuka auta juz nie jedno mielismy kupowac to zawsze cos sie mu nie podoba) i mu odpaliłam ze wiecej z nim nie pojade bo musialam tyrac dwa kilosy na nogach do domu bo on ofc nie wzial ze soba telefonu..i nie mogl po nikogo zadzwonic. wydarlam sie na niego zeby w koncu zmienil to auto bo niedlugo jak flinstony jezdzic bedziemy.. to mi najpierw pojechal tekstem zebym sobie wziela od swojej mamy chevroletta i jezdzila nim a potem ze zachowalam sie jak blachara.. taa tylko ze potem lezalam plackiem bo mi sie brzuch stawial to to juz go nie obchodzi.. i od wczoraj sie do niego nie odzywam !

a wieczorem znowu wielkie przepraszam.. a w poszanowaniu mam takie cos...zawsze jak cos mu nie wyjdzie to musi morde drzec.. niech sobie idzie poryczec na dwór.. a nie ze ja musze wszystkiego słuchać.. se podejme plan i na grudzien wyeksmituje do mamy co sie nie bede musiala denerwowac.. O!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam,

Wczoraj zrobiliśmy z moim M małe zakupy :szok: 300 ponad poszło .....

Dokupiłam kosmetyki, puder, waciki do uszków, oliwkę, sudocrem, ceratke do wózka, termoopakowanie, wymieniłam sterylizator na elektryczny tufi,wkładki laktacyjne, podgrzewacz, 2 ręczniczki małe bo z kapturem juz mam 3 :tak:, szczotkę do smoczków i butelek, szczotkę do włosów i chyba wsio .....

:confused:

Dla dzidzi mam już wszystko ......:happy2: ulga, że zostały tylko pampy :)
Jeszcze dla siebie muszę pokupować :) ale to już następnym razem czyli pewnie dzisiaj zaciągne męża hehe ;D

Dżin nic mi nie dał na kaszel, ale zaczyna juz przechodzic samoistnie :tak:tylko po katarze krwotoki z nosa wróciły :/

A i obcinają mi z pensji po 250 zł :/ wszczełam awanturę i coś zaczynają odbijać piłeczkę bo przecież płaci mi ZUS a nie oświata :/

Do góry