reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Szczerze to mi już też brakuje. Ale to z mojej winy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mój chce i co trochę akcję by rozpoczynał a ja jakąs mam blokade bo te kilogramy i już roztępy... ehhhh:-( muszę sobie cos w głowie poprzestawiać zwłaszcza, że już się obraża, że myśle, że mu przeszkadza brzuszek i roztępy a tak nie jest

A ja sie nie przejmuje moimi rozstepami czy czym kolwiek tylko korzystam z zycia:-D ani moimi kilogramami mowie sobie TAKIE UROKI ciazy ..... A CO sie bede przejmowac he ... przeciez to mąż ......!!!! ktory zna mnie i moje ciało już dawno .... i lepiej sie cieszyc soba .. teraz bo wiem ze pozniej z bobaskiem w pokoju moze byc ciezko i psychicznie i fizycznie czlowiek poprostu padniety bedzie .... WIEC KORZYSTAJ DZIEWCZYNO !!!! :-)

reklama
jest na przepisach.. ale nie wiem na której stronie :-D

Skoro jest na przepisach to lece poszukac. Mam smaka na jakies pyszne ciacho, ostatnio duzo szarlotek robilam bo mi bylo szkoda jablek w ogrodzie,przez tamten atak zimy praie wszyatkie galezie spadly z tymi jablkami...w wolnej chwili wrzuce przepisik- tez daje gwarancje ze sie udaje za kazdym razem,tak jak na ciasto na pizze :)

Szczerze to mi już też brakuje. Ale to z mojej winy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mój chce i co trochę akcję by rozpoczynał a ja jakąs mam blokade bo te kilogramy i już roztępy... ehhhh:-( muszę sobie cos w głowie poprzestawiać zwłaszcza, że już się obraża, że myśle, że mu przeszkadza brzuszek i roztępy a tak nie jest

Oj nie ładnie robisz:no:

Jak ci przeszkadzają rozstępy to se zgaś światło albo nie patrz:tak::-p

90% z nas będzie je miała. Niestety ciąża się w jakiś sposób na nas odciska.:sorry: Ale jak zobaczysz te maluśkie rączki i pultynki to olejesz rozstępy, bo takie małe szczęście jest warte każdego poświęcenia:tak:

Chciałam zamówi sobie z Gerberka Album o którym pisaliście i wiecie co mi odpisali?
" Witam,
Dziekuje za wiadomosc oraz zainteresowanie broszurami naszej firmy.
W odpowiedzi na Pani pytanie pragne poinformowac, ze broszure Moj pierwszy rok otrzyma Pani w szpitalu po narodzeniu dziecka. Zyczymy szczesliwego rozwiazania i duzo zdrowia dla Pani i dla Pani Malenstwa w brzuszku :)"

Witam,

Wczoraj zrobiliśmy z moim M małe zakupy :szok: 300 ponad poszło .....

Dokupiłam kosmetyki, puder, waciki do uszków, oliwkę, sudocrem, ceratke do wózka, termoopakowanie, wymieniłam sterylizator na elektryczny tufi,wkładki laktacyjne, podgrzewacz, 2 ręczniczki małe bo z kapturem juz mam 3 :tak:, szczotkę do smoczków i butelek, szczotkę do włosów i chyba wsio .....

:confused:

Dla dzidzi mam już wszystko ......:happy2: ulga, że zostały tylko pampy :)
Jeszcze dla siebie muszę pokupować :) ale to już następnym razem czyli pewnie dzisiaj zaciągne męża hehe ;D

Dżin nic mi nie dał na kaszel, ale zaczyna juz przechodzic samoistnie :tak:tylko po katarze krwotoki z nosa wróciły :/

A i obcinają mi z pensji po 250 zł :/ wszczełam awanturę i coś zaczynają odbijać piłeczkę bo przecież płaci mi ZUS a nie oświata :/
\

ceratke do wozka?????????

reklama
Do góry