reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kocham pajacyki i w to zaopatrzylam sie w tej ciazy ....Co do spiochow i kaftanikow .....to kwestia gustu ale mi nie lezaly wogole ,dla dzidziusia nie bylo to zbyt wygodne bo wciaz sie kaftaniki podwijaly na pleckach ! choc ofkors jakies 3 sztuki posiadam ! Bo dostalam !

A tak w ogóle to witam się z wami:-) jedyne co narazie mogę powiedzieć to to że ciśnienie się normuje:-) ktg rano było prawidłowe tylko teraz mam dziwne klucia ale to na pewno nic takiego. Muszę czekać do wieczora na obchod i dowiem się wtedy jak moje wyniki. Chciałabym bardzo już dziś wyjść...

A ja choraaaa ! Gardlo mnie drapie ,zasmarkałam sie ze ho ho !!!I jakas nie dowalona chodze ,Maz o 5:30 robil mi goraca herbatke bo do pracy sie zbieral ! Musze zadzwonic do poloznej i gina ze raczej jutro wizyta odpada !!!! Napewno nie bede szla taki kawal do nich przeziebiona ,tym bardziej ze ja nawet nie dojde!!! Mam nadzieje ze mnie wcisna na piatek !

Kocham pajacyki i w to zaopatrzylam sie w tej ciazy ....Co do spiochow i kaftanikow .....to kwestia gustu ale mi nie lezaly wogole ,dla dzidziusia nie bylo to zbyt wygodne bo wciaz sie kaftaniki podwijaly na pleckach ! choc ofkors jakies 3 sztuki posiadam ! Bo dostalam !

ja mam zdecydowana wiekszosc kaftanikow i spiochow bo to wszystko podostawalam wiec tak to juz jest ...

a powiedzcie mi czy wy na body w domu bedziecie jeszcze cos ubierac ?? jakas bluzeczke czy cos ?? bo sie zastanawiam czy taki bodziak dla malej bedzie wystarczajacy /bo pod kaftanik zaklada sie zwykle jeszcze koszulke cieniutka!!/

A ja choraaaa ! Gardlo mnie drapie ,zasmarkałam sie ze ho ho !!!I jakas nie dowalona chodze ,Maz o 5:30 robil mi goraca herbatke bo do pracy sie zbieral ! Musze zadzwonic do poloznej i gina ze raczej jutro wizyta odpada !!!! Napewno nie bede szla taki kawal do nich przeziebiona ,tym bardziej ze ja nawet nie dojde!!! Mam nadzieje ze mnie wcisna na piatek !
No ja też chora:-( masakra na nic nie mam siły

reklama
Witam Panie:-)

Wpraszam się na chwilkę żeby Wam napisać,że bardzo Wam zazdroszczę:tak: Chciałabym cofnąć czas i znów czekać na mojego Szkraba...Cudowne chwile:-)

Już nie wiele Wam zostało do porodów więc życzę by były lekkie i szybkie;-) A dzieciaczki przede wszystkim zdrowe:tak:

Grudniowa mama 2008:-) Choć synek w końcu urodził się w listopadzie;-)

Do góry