to jestesmy dwie ktore czuja chlopaka u mnie![]()
NO ale gin potwierdził Nikolę??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jestesmy dwie ktore czuja chlopaka u mnie![]()
Jak zapomnę założyć wkładki to śluz mam albo przezroczysty albo delikatnie kremowy. Może po paru godzinach jak mam wkładkę założoną to kolor się zmienia na beżowy.. Kto to wie. Nie zmieniam aż tak bardzo często bo nie widzę takiej potrzeby. No nic, 12.11 mam wizytę i zbada mnie dopochwowo, okaże się.Georgina co do twoich upławów to ja mam podobne zabarwienie i jak ginka obejrzała szyjke i pochwę okazało się że infekcja grzybiczna choć upławy nie mają żadnego zapachu.
:-(Dziś 3 dzień mojego ''dziwnego przeziębienia'', które o dziwo wyglada na zatoki, schodzi mi ropa :/ do tego zaczynam sucho coraz częściej kasłać, ból gardła nie mija a wręcz jest chyba bardziej rozwiniety proces zapalny:-(nie mam gorączki tylko osłabienie,nie mam w ogóle smaku ani nie czuję zapachów,
Co na suchy kaszel w ciąży jest dobre ?:-(
Kopciuszku i NeSSi a jak tam wasze brzuszkowe samopoczucie? Zastanawiam się czy taki mały pół godzinny spacerek z mężem mi nie zaszkodzi, bo muszę co nieco dokupić do szpitalnej torby. Jak myślicie?
No chyba niepoważnaby była:-(
Marzka zależy jak się czujesz na siłach, ja cmentarz sobieodpuszczam i wszelkie dłuższe spacery bo pozniej bardzo źle się czuję.
A ja sobie jestem w trakcie sprzątania. Mój odsypia nocki, mamusia obiecała zaraz wpaść ze świeżym pieczywem dla nas na weekend i z ciastem pijakiem (moje ulubione) to sobie podjem.
Zauważyłam, że od paru dni moje wkładki jak je wymieniam są beżowe ze śluzu. Mam nadzieję, że to żadna infekcja, nic mnie nie piecze ani nie swędzi. Już nawet sobie ostatnio wmówiłam, że może mi się wody sączą haha. Ale bez przesadyzmu;>
ja jednak nie zbyt dobre wieści ..
na morfologie spojrzałam tylko ot tak i nie zauwazylam...
hemoglobina 10,2.. gin mi przepisal Tardyfoner czy cos taiego..
Nikola póki co jest Nikolądośc upartą bo sobie siedzi głową do góry.. jesli do nastepnej wizyty za 3-4 tyg sie nie odwróci to..CC.. ;/
szyjka długa zamknieta.. wiec wszystko ok..
no i waga... olbrzym z niej jakiś bo wazy 1700g :O
ogolnie nie jest tak zle ale ta hemoglobina.. dodam ze na poprzednich badaniach miałam 13,5
no i przez ta hemoglobine nie zapytalam o szpital.. ;/
Mnie cos czasem poleci jak cos ciezszego podniose albo sie zmecze:.jakies gèste mleczne cow,ale to pewnie nie infekcja bo nic nie swedzi ani nie piecze,pozatym mam tak od poczatku ciazy. Tez tak macie przy wysilku??
Zgadza się po pewnym czasie kolor się zmienia u mnie też są przejrzyste, lub kremowe a potem ciemniejsze na wkładce. Ginekolog sam ci określi, u mnie jest zagrożenie porodem przedwczesnym więc dlatego muszę szybko to wyleczyć.Jak zapomnę założyć wkładki to śluz mam albo przezroczysty albo delikatnie kremowy. Może po paru godzinach jak mam wkładkę założoną to kolor się zmienia na beżowy.. Kto to wie. Nie zmieniam aż tak bardzo często bo nie widzę takiej potrzeby. No nic, 12.11 mam wizytę i zbada mnie dopochwowo, okaże się.
Jak tak sobie czytam na forum o grudniówkach co mają nakaz leżenia to się zastanawiam czemu dostają leki, a ja mam tylko witaminy i magnez z potasem i leżeć, mimo iż mały tak nisko i jest niewielkie rozwarcie. Może nie jest ze mną tak źle?