mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
laski do posta z linkami zapodalam wzor zaswiadczenia do becikowego !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez na cmentarz do meza i do mnie jedziemy ! ale na bank to ja nie bede na mszach stala i swieceniu grobow !!!!!!!! co to to nie ! nie wystoje !ja sie na cmentarze wybiore ale pospacerujemy pomalutku
no i w poniedzialek tez jedziemy - do cioci do kietrza ...
ja tez na cmentarz do meza i do mnie jedziemy ! ale na bank to ja nie bede na mszach stala i swieceniu grobow !!!!!!!! co to to nie ! nie wystoje !![]()
ja robie malemu zawsze mu pomaga ,normalnie zaden syrip tak mu nie pomaga jak ten robiony ! MOj tata zawsze nam tez taki robil jak bylismy mali - ja go nie lubialam ,moj patryk uwielbia ,Ten syrop się robi czy mozna kupić ?
Syrop z cebuli
2 duże cebule
0,5 szkl. cukru
1 łyżka miodu
0,5 cytryny
Przygotować około półlitrowy słoik lub inne naczynie emaliowane o podobnej objętości. Cebulę posiekać, włożyć do słoika i przesypywać warstwami cukru. Przykryć i pozostawić w ciepłym miejscu na 3 godziny. Po tym czasie można trochę przygnieść tłuczkiem, żeby wycisnąć więcej soku i zlać sok do innego naczynia. Tam połączyć go z miodem i sokiem wyciśniętym z pół cytryny. Przecedzić i wlać do szklanego słoiczka. Przykryć i trzymać w lodówce. Pić 3 razy dziennie po 1 łyżce, po posiłkach.
Dziękuję Mea :*
Śmigam robić![]()
ja jednak nie zbyt dobre wieści ..
na morfologie spojrzałam tylko ot tak i nie zauwazylam...
hemoglobina 10,2.. gin mi przepisal Tardyfoner czy cos taiego..
Nikola póki co jest Nikolądośc upartą bo sobie siedzi głową do góry.. jesli do nastepnej wizyty za 3-4 tyg sie nie odwróci to..CC.. ;/
szyjka długa zamknieta.. wiec wszystko ok..
no i waga... olbrzym z niej jakiś bo wazy 1700g :O
ogolnie nie jest tak zle ale ta hemoglobina.. dodam ze na poprzednich badaniach miałam 13,5
no i przez ta hemoglobine nie zapytalam o szpital.. ;/
to jestesmy dwie ktore czuja chlopaka u mnieNO to dobrze ze nicola jest dalej nikola hahahha ! Bo jakos stawiam u ciebie na chlopca ,ale przeciez moge sie mylic !
Co do hemoglobiny ajjjj no az tak tragiczna nie jest wiec spoko luzik ,dietka bogata w zelazo tabsy lykaj i bedzie dobrze !aaaaa no a reszta wiadomosci przeciez super
glowa do gory !
A najdziwniejsze, że taki kolor mają tylko na wkładce, jak nie założę wkładki to na majtach jest ewentualnie trochę przezroczystego, ale nie dużo.