W
wika_20
Gość
DZIEWCZYNY WLASNIE MI PRZYSZEDL ALBUM GERBERKA : "moj pierwszy rok " jest super a wy pozamawialyscie w kocnu ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc kobietki!A ja mam pytanie: czy któraś słyszała coś o skróceniu drugiej fazy porodu? Bo mam takie zalecenie od kardiologa i nie wiem jak to może wyglądać.
W Poznaniu podobno tez brak miejsc i odsylaja nawet poza miasto. Brak mi wyobrazni, ja w panice bo rodze a tu pa pa prosze do Nowego Tomysla, moze tam przyjma... Jakby co urodze na schodach. W Poznaniu oczywiscie. Moge wziac ze soba materac, spiwor albo nawet lozko rozkladaneJEJU ALE DOSTALAM WIADOMOSCMOJA PRZYSZLA BRATOWA KTORA JEST W CIAZY 3 DNI PO TERMINIE I MUSZA JEJ POROD WYWOLAC BO DZIECKO JEST JUZ DOSC DUZE KURNA MUSI LEZEC NA KORYTARZUI TO W NAJGORSZYM SZPITALU JAKA JEST LUBARTOWSKA PONOC SYF BURUD ITD NIEWIEM MOKA JAK TY MOZESZ TAM RODZIC BO W CALYM LUBLINIE NIE MA MIEJSCA NIGDZIE NO paranoja !!!! ale trafila na dzien wszedzie sie rodza dzieci i przeludnienie ehh ....
W takim wypadku juz bym byla w szpitalu...No tak, z tym , że ja nie mam skurczy tylko jeden wielki bolesny ciągły skurcz bardziej ;/ Dobra, na wszelki wypadek kładę się plackiem, jak nie przejdzie do 17 to jade na izbe. Mam nadzieje,ze mnie nie odeślą, bo wczesna godzina.
To ja sobie podaruje te luteine. Mam jeszcze tuzin innych przeciwskurczowych, w tym dopochwowych. Ponawtykam sie tym wszystkim i jeszcze zaszkodzi...Ja też mam luteinę dowcipną ona ma zapobiegąć przedwczesnemu porodowi i rozwarciu ale w moim przypadku nie zadziałała tylko podrażniła pochwę i spowodowała infekcję